JÁTÉK: Nyerj Herczeg pólót!

15 éves Herczeg Zoltán extravagánsan elegánsnak induló divatvilága, mely mára sokkal markánsabbá, magyarosabbá vagy bad ass-essé vált, érett mint a jó sajt, s ehhez megfelelő társakra is talált.
A Moulin Rouge hiperelegáns vendégsereggel fogadta be a legújabb Herczeg kollekciót, melynek óriási sikere volt: Hungarian Bad Ass címmel. Ha valahogy szalonképesen akarnánk ezt fordítani valahogy a Magyar Csirkefogók címkét ragaszthatnánk rá. De miért ne kérdezzük meg személyesen Hereczeg Zoltántól, hogy ő hogyan is értékeli a bemutatót? Természetesen megtettük. Sőt, a galériában azt is megcsodálhatjátok, hogy mit teremtett a jubiláló öltözet-mágus a nagy 15-ös tiszteletére. NÉZZ KÉPEKET! NYERJ PÓLÓT!

15 éves pályafutásodat ünnepelted a Moulin Rouge-ban. Elégedett vagy?

Én egy alapvetően elégedett ember vagyok, mert rájöttem hogy ez a boldogság kulcsa. Nem szabad az illúziókat hajszolni minden áron, a földön kell maradni. Szerencsés is vagyok, mert azt csinálhatom, amit szeretek, abból élek, ami a hobbim. Lehetnék “feljebb” is, ha sokkal többet nyomulok, többet melózok, jobban odafigyelek, többet gürcölök, csak hogy ez az egy életünk van, és ez nem biztos, hogy csak a karrierről kell szóljon. Viszont elmondhatom magamról, hogy minden nap boldogan kelek fel és fekszem le, úgy élek, ahogy elképzeltem, nagyon szeretem az életemet. Üzletileg, karrier szempontjából ami az első tizenöt évből kimaradt, az benne lesz a többi tizenötben egész biztosan.

 

A többi fotóhoz kattints a képre!

Melyik a kedvenc kollekciód – így visszatekintve?

Mindig a legújabb, természetesen ez a mostani, illetve a majd ezt követő…

Az utolsó blogbejegyzésedben azt lehet olvasni, hogy nem jöttek/jöhetnek össze a dolgok Michael Madsennel, aki az American Badass ruhák arca lett volna.
Most mi a helyzet a közös munkával?

Az az írás bő egy éve volt, azóta rengeteg dolog történt, nagyon sokat foglalkoztam az üggyel én is, Michael is, most szerencsésen állnak a csillagok, nem adom fel ezt az álmot (se), de már nem beszélek az ügyről meggondolatlanul és megalapozatlanul, egyszer csak látni fogjátok, hogy megcsináltuk.

 

A többi fotóhoz kattints a képre!

Kivel dolgoznál legszívesebben (ha nem Madsennel)?

Mickey Rourke, Quentin Tarantino és a többi “american badass” a favorit természetesen (Trejo, Buscemi, Pesci, stb). Az új, fehér lovagló csizmám valószínűleg ott fog kikötni náluk..

 

A többi fotóhoz kattints a képre!


Még mindig az extravagás-elegáns a te stílusod jelzője, mint tervező?

Valami ilyesmi, de most már a “badass” a legjobb szó erre, mint az új kollekció neve is mutatja, legyen az “hungarian” vagy “american”, de nem tudnám magyarra fordítani. Az extravagáns-elegáns túl finom, túl tiszta, ezt most jól bemocskoljuk, hogy fülledt, “koszos” legyen, mint maga M. Madsen a Tarantino filmekben.Kattints és nyerj férfi vagy női HERCZEG pólót!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére