Indul az Artlocator: Új kortárs képzőművészeti magazin

Az egykori applikáció most kiterjeszti határait, és magazin formájában is megjelenik, ami ráadásul kiegészül AR (kiterjesztett valóság) tartalommal is.

A képzőművészetek kedvelői számára minden bizonnyal ismerős, jó kezelőfelülettel rendelkező, áttekinthető mobil applikáció, az Artlocator, ezúttal magazin formájában is megjelenik, ráadásul azonnal komoly újítással indul a folyóiratok világában. Az interaktív print fogalma hazánkban még nem túl széles körben ismert, de az Artlocator megálmodói szeretnék bevezetni a modern technológia ezen csodáját.

00

A kiterjesztett valóság (AR) tartalomnak köszönhetően a magazin élettartama messze meg fogja haladni a nagyjából egy hónapra rendszeresített társaiét, hiszen az így elérhető online információk folyamatos frissítésre kerülnek az adott témákban. Így például divattervezőknek mindig újabb kollekciói válnak majd megtekinthetővé.

Az októberben startoló első szám címlapját Szombati Éva fotója díszíti, a magazinban pedig sok olyan alkotó mutatkozik be, akik a képzőművészeti világ legfiatalabb generációjába tartoznak. Köztük például Szivonya Gergő és Ulbert Ádám festőművészek, illetve Filkey Áron és Demeczky Nóra grafikusok.

Az Artlocator magazin online megrendelhető, vagy emellett kizárólag a kijelölt terjesztési pontokon kapható. A folyóirat 2000 példányban jelenik meg, úgyhogy minden érdeklődő gyorsan csapjon le a sajátjára!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Képző

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére