Simply Soul Pres: Command Strange (KZ) @ Műcsarnok Klub és Terasz 11.08

2024.04.23 19:21 - 18:00
1200 Huf
Command Strange (V, Metalheadz ,Hospital, Innerground .Integral, Fokuz )

Incident (Fokuz)
Longman b2b R.O.N.
Lada b2b Muted One
Darth Peter b2b Spytech & Endor

16+

Command Strange a.k.a Alexey Fuifanov egyike azon fiatal producereknek akiknek neve a drum’n’bass aktív követői számára nem szorul bemutatásra.

A mindössze 22 éves kazakhsztáni születésű jelenleg Szentpéterváron élő fiatal drum n bass fanatikus mára több mint 35 vinyl és megszámlálhatatlan digitális megjelenéssel büszkélkedhet.

Olyan illusztris kiadókon, mint a Goldie által igazgatott Metalheadz, a Bryan G által jegyzett V recordings és Liquid V, a Tony Colman által vezetett idén 18 éves Hospital vagy akár LTJ Bukem legendás Good Looking Records címkéje, de említhetnénk még a brazil Dj Marky által igazgatott Innergroundot vagy az igazi liquid funk orientált Fokuz és Celsius kiadókat is, a teljesség igénye nélkül.

Zenéi egyaránt tartalmaznak tánctérrobbantó akár jump up elemeket pattogó dobokkal, és sújtólég basszusokkal, de rengeteg hangszeres és vokál mintából építkező akár finom amen alapú liquid elemeket is.

Ennek a sokoldalúságnak, és sokszínű tehetségének köszönhetően művei manapság a legnagyobb dj-k szettjeinek gerincét képezik, rendszeresen szerepelnek pl Fabio és Grooverider vagy akár Bailey rádióműsoraiban, éppúgy, mint Random Movement podcastjeiben.

Alexey először lép fel Magyarországon, és garantáltan felejthetetlen szettet fog játszani, a stílus teljes spektrumát bejáró utazásra invitálva mindenkit.

Aki szereti a drum and basst November 8-án velünk tart!


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére