Jazzy Live: Pápai Zsanett Jazzin’ the Box

Térkép betöltése...
2024.03.28 11:24 - 18:00
BMC - Opus Jazz Club
1500 Ft
Pápai Zsanett - ének
Horváth „Tojás” Gábor - zongora
Eged Márton - basszusgitár
Fekete János „Jammal” - beatbox

„Így még senki nem adott elő Leonard Cohent, Bob Dylant vagy Nirvanát, és nem is fog soha többé.”- írta a FÉLonline Pápai Zsanettről, akinek „jelenléte és gesztusai egy pillanatig sem válhatnak erőltetetté, mert mindig elmerül az adott és egyedüli pillanatban. Van, hogy egyszerűen csak tündéri; van, hogy úgy szenvedélyes, ahogyan az legendás magyar dívák sajátossága; és van, hogy olyan, hogy ha kivennénk alóla a zenét, akkor a csupasz hangjával és az egész kisugárzásával beleillene akármelyik David Lynch-filmbe.”

A korábban Párizsban jazzénekesként és festőművészként is „működő” Pápai Zsanett (aki játszott már Rene Trossmannel, Joe Fondával, stb.) Magyarországon néhány éve vált ismertté. Formációiban a jazz standardek közvetlen és expresszív előadásán túl a lehető legkülönbözőbb zenei világokból (a mainstream poptól a protest songokon át a grunge-ig) származó dalokat tud homogén és személyes formanyelvére fordítani.

A Jazzin’ the Box koncertjeit életerős, sodró lendületű alapok és a lírai kifejezésmód különleges ötvözete teszi egyedülállóvá. Az Opus Jazz Clubban popikonok jazz parafrázisait és groove, hip-hop és electro beatboxalapokra előadott jazz standardeket mutatnak be. A zenekar virtuóz könnyedséggel járja be ezt a sajátos zenei univerzumot.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, a jegy.hu oldalon, valamint EZEN A LINKEN.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére