Take the MOL Train: Antonia Vai (S)

Térkép betöltése...
2024.04.19 14:10 - 18:00
BMC - Opus Jazz Club
1500 HUF
Antonia Vai - ének
Győry Attila - gitár
Adam Zdosek - basszusgitár
Adam Gilinger - ütőhangszerek

vendégek:
Muhari Krisztián - trombita
Koltay Kurszán - zongora

„Leonard Cohen és Nina Simone zenei unokája huszonöt éves svéd lány, aki újabban Budapesten él és üdítően különbözik a hideg skandináv popzenei paradigmától: amit csinál, az minden elektronikát nélkülöző, meleg, akusztikus soul- és folkelemekkel dolgozó singer-songwriter-pop.” (Pesti Est)

„Pazar történetmesélés, spirituális sztriptíz, kirobbanó energia. Metsző ritmusok és meglepő melódiák kötődése. Ezt hallanod kell!” (Nordische Musik)

Antonia Vai magyar származású, Svédországban felnőtt, de egy ideje Budapesten élő énekes/dalszerző. A svéd zenei életbe a stockholmi klubszínpadokon tört be és szerzett magának egyre növekvő közönséget, majd 2013-ban Antonia és zenészei kísérletképpen Budapestre költöztek. Magyarországon rövid idő alatt nagy sikereket értek el, számtalan klubban és fesztiválon felléptek: akusztikus zenekarával, az Antonia Vai Banddel meghívást kaptak a 2013-as VOLT Fesztiválra, előzenekarként közreműködtek a Quimby őszi országos turnéján, legutóbb pedig az A38-on játszottak.

Előadásában Antonia a hazánkban jelenleg meglehetősen ritkán hallható klasszikus soul műfajt keveri a jazz és a folk elemeivel. Javarészt angol nyelvű dalaival – melyek mindegyike egy-egy szenvedélyes, kiszámíthatatlan történet – saját fantáziavilágot teremt, és a legszebb dalszerző-előadói hagyományokat követi. A bohém souldívának is titulált énekesnő alapvetően akusztikus, gazdagon ritmizált, költői darabjai gyönyörűen egyensúlyoznak a melankólia és a dinamizmus határán. Az Opus-beli jazzes hangulatot erősítendő az est vendége két vérbeli jazzmuzsikus, a zongorista Koltay Kurszán és a trombitás Muhari Krisztián.

www.antoniavai.com

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a JEGY.HU oldalon.

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Tel: (+36 1) 216 7894


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére