Popeye: 2015-ben 3D-ben!

A vicces tengerész hamarosan 3D-ben
Mi már nagyon várjuk: jövőre kerül a mozikba a Popeye animáció...

Valószínűleg jelentősen megugrott a spenótfogyasztás 1919-től, amikor Popeye, a humoros tengerész 1919-ben betört a képregények világába. Popeye ugyanis spenót imádó, és a történet szerint ennek a zöldségnek köszönheti izmos karjait, azaz inkább alkarjait. Népszerűségének köszönhetően 1937-ben képregényhősből rajzfilmkarakter lett: 1955-ig a magyar származású Zaboly Béla rajzoló kezei alatt is „megfordult”.

Most, majdnem 100 évvel a képregények megjelenése után Popeye története ismét fordulatot vett. A Sony Pictures-nek köszönhetően az amerikai képregénysztár a mozivásznon, a legújabb technikai megoldásokkal elevenedik majd meg előttünk. A történet nem változott: Popeye a vicces nevű Oliva OYL nevű lány kegyeiért küzd, miközben különféle veszélyes, ugyanakkor humoros szituációkba keveredik.

 A 2015-re tervezett animáció rendezője Genndy Tartakovsky, aki animációs terülten szerzett tapasztalatait – furcsa módon- többek között egy 90 éves, korábbi Popeye rajzolótól szerezte, s éppen ezért sorsszerűnek érzi, hogy éppen ő került a tengerészről szóló animáció rendezői székébe.

http://antropos.hu/data/9079/2.jpg

Bár a moziban csak jövőre lesz látható, a Sony Pictures ízelítőül elkészített egy rövid animációt, amolyan teszt jelleggel, amit az interneten bárki elérhet.

A rövidke ízelítő alapján rengeteg vicces jelenetekre számíthatunk! A direktor nevéhez fűződik a nagy sikerű Hotel Transylvania című animáció is, ami garanciát jelent arra, hogy a Popeye nem fog csalódást okozni!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére