PARTYFOTÓK: Óriási buli a BME Egyetemi Napokon!

Fergeteges hangulattal, vérpezsdítő zenékkel és rekord látogatószámmal kezdett az ősz legnagyobb hallgatói bulija, a VIII. BME Egyetemi Napok. Nézz Antropos.hu PARTYFOTÓKAT!

Megérkezett a napfény és a jó idő, tökéletes időzítéssel, hogy felszárítsa az utolsó nedvesség-cseppeket is és kezdődhessen az ősz legnagyobb hallgatói eseménye.
Percről percre, óráról órára egyre többen lettünk, egyre hangosabbak és az est végére már olyan magaslatokon szárnyaltunk, amit előtte elképzelni sem tudtunk. Már nyitás előtt megérkeztek az érdeklődők, akik az utolsó bérlekért versengtek.

http://antropos.hu/data/9066/2.jpg

BME Egyetemi Napok / 1. napi PARTYFOTÓKÉRT kattints a képre!

A Bëlga szókimondó dalszövegeivel megadta a kezdő alapot, amelyre a Brains felépíthette a saját kacsalábon forgó villáját. A közönség üvöltve üdvözölte őket, a koncert alatt együtt énekeltek, ugráltak és szinte eggyé váltak a közösséggel. A kevés ritmusérzékkel megáldott embereknek sem okozott problémát a zenét követni, hiszen ki ne érezte volna a padló rengését a talpa alatt, a mellkasában a basszust. A koncertélményről csak szuperlatívuszokban lehet beszámolni. Mc Columbo az egekig magasztalta a Műegyetemet, hiszen „ha ilyen bulit tudnak csinálni a szervezők a diákoknak, akkor igazán jó hely lehet”.

http://antropos.hu/data/9066/3.jpg

BME Egyetemi Napok / 2. napi PARTYFOTÓKÉRT kattints a képre!

A bemelegített és felizgatott tömeg már alig várta a sztárfellépő színre lépését. A Sigma-ra hatalmas tömeg gyűlt össze az OTP Bank Nagyszínpad sátrába. A nagy slágerek egymást követték, és amikor felhangzott a nyár egyik legnagyobb kedvence, a Nobody To Love megtörtént a katarzis, amivel se a tomboló közönség, se a Dj Duó nem tudott betelni, így újra és újra nekikezdett az imádott dallamnak. „Érzitek…?” –Igen éreztük, mindannyian, együtt.

http://antropos.hu/data/9066/4.jpg

BME Egyetemi Napok / 3. napi PARTYFOTÓKÉRT kattints a képre!

A buli hajnal négyig tartott, a fáradhatatlan közönség szép számú csoportja a zárásig.

Hihetetlen energikus kezdésen van túl a rendezvény, úgy látszik a közönségben még maradt annyi szufla az egész nyáron át tartó fesztiválozás után, hogy teljes erőbedobással vesse bele magát az őszi szezonba. Az első nap után már egy kérdés maradt: mi lesz még a következő két napban?
A válasz egyszerű, fergeteges buli, igazi fesztiválhangulat, hiszen mindenki tudja:
BME Egyetemi Napok az egyetemi és fesztiválérzés közös ereje!

Még több PARTYFOTÓ ITT!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére