VIII. BME Egyetemi Napok

Térkép nem érhető el
2014.09.16
Infopark
Diák bérlet: 3.499 Ft (bármilyen érvényes diákigazolvánnyal) Bérlet: 4.499 Ft Diák napijegy: 1.999 Ft (bármilyen érvényes diákigazolvánnyal) Napijegy: 2.999 Ft Nem diák jegyek már a Ticket Express hálózatában is elérhetőek: http://www.eventim.hu/hu/jegye
OTP Nagyszínpad

19:30 – Belga
21:00 – Brains
23:00 – SIGMA (UK)
0:30 – Drum & DJ feat. SirReal, KRSa and Lomex
2:00 – Edo Denova

Kalinka Stage

18:00 – The ÉpGép All Stars
20:00 – Headbengs
21:45 – Strikers
23:30 – Magic Cats Rockabilly Trio
1:00 – Endy
2:30 – Dj BB


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

VIII. BME Egyetemi Napok

Tanévkezdés fesztivállal, miért ne? SIGMA, Brains, Vad Fruttik, Kowalsky meg a Vega, Bëlga, Julia Carpenter, Kozmix, Ganxsta Zolee és a Kartel, Ivan & The Parazol, Heaven Street Seven, Halott Pénz, Cloud9+, Majka & Curtis, Dévényi Tibi bácsi… Soroljuk még? Te melyikre fogsz óriásit tombolni?

A BME Egyetemi Napok idén is gondoskodik róla, hogy jól induljon a tanév.
A szervezők idén kétszer több, elsősorban élő zenei koncerttel várják a látogatókat továbbra is több színpadon. Igazi szenzációnak számít majd a keddi napon fellépő Sigma nevű brit dj duó, aki Budapesten élőben először a BME Egyetemi Napokon adja elő a milliók által kedvelt Nobody to love című slágerét.
Az Egyetemi Napok mindig is sokkal több volt, mint egy 3 napos koncertdömping. A szeptember harmadik hetére időzített esemény nemcsak hagyománnyá vált, hanem a BME-s öntudat és a műegyetemi hovatartozás jelképévé nőtte ki magát.

http://antropos.hu/data/9055/2.jpg

A tematikus napoknak köszönhetően minden napnak meglesz a maga izgalma és varázsa. A rendezvény első napján tartják a BME Önkéntes Napot, amelynek keretében az önkéntes munkára jelentkezők a XI. kerület intézményeiben, parkjaiban végeznek felújítási, területrendezési és takarítási munkákat. A program szerdán a Budapesti Egyetemi Sportnappal folytatódik, és csütörtökön a BME Diáknappal zárul, amelyen a diákrektor megválasztása mellett a karok különböző ügyességi és tudásfelmérő játékok során mérik össze a képességeiket. A szervezők idén hagyományteremtő szándékkal új szabályt vezettek be: a vetélkedő nyertese egy évig birtokolhatja a karok közötti vetélkedő vándorkupáját, és megszerzi a jogot a következő évi verseny megrendezésére.

Idén debütál a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sörpingpong, amit mindenki kipróbálhat. A játékhoz nem szükséges hosszadalmas gyakorlás, csak célozz és pattints! A győztes az a játékos, aki ügyesebben juttatja a pingponglabdákat az ellenfél hívogató söröspoharaiba.

Hó eleje, hó vége, a diáknak mindig számítanak a jó árak: idén a három napos Egyetemi Napok bérlet bármilyen intézmény diákigazolványával mindössze 3499 forintba kerül – bármelyik oktatási intézmény tanulója vagy tehát, a fesztiválélmény ugyanolyan kedvező áron jár mindenkinek! A gólyák figyelmébe ajánljuk az OTP Számlanyitási Akcióját, melynek keretében azok, akik 2014. július 25. és szeptember 15. között nyitnak OTP Junior számlát akciósan, mindössze 1999 forintért vásárolhatják meg a bérletet az Egyetemi Napokra.
További részletek: otpjegy@egyeteminapok.bme.hu

Persze vannak, akiknek már az év elején bekeményítenek az oktatók, így csak egy-egy napra kóstolnának bele az Egyetemi Napok színes-zenés forgatagába. Őnekik tökéletes a napijegy, melyet kizárólag a helyszínen lehet megvásárolni, diákigazolvánnyal ez 1999, vendégeknek 2999 forint. A különböző kedvezmények miatt ajánlott, hogy senki ne hagyja otthon a PayPass képes bankkártyáját, hiszen olcsóbban vásárolhatja meg a korsó csapolt sörét, és már a napijegy árából is 10% kedvezményt kap.

Légy résen és használd ki a kedvezményeket!

Gyere, játssz, sportolj, bulizz, légy részese az egyetemi és fesztiválérzés közös erejének! Ébredj és kapcsolj műegyetemi-fesztivál dimenzióba, mert Téged is vár a diákközösség és a fesztiválhangulat hamisítatlan fúziója, a VIII. BME Egyetemi Napok, szeptember 16. és 18. között az Infoparkban!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére