Ki az a Dj Mark Knight?

Arannyá válik, amihez hozzáér
A lemezlovas egyedi hangzásvilágot teremtett, amit imád a világ. Dj Mark Knight tudja, mi a siker titka!

Kétségtelen, hogy Mark Knight az elektronikus zene egyik koronázatlan királya, aki nem csak maratoni DJ szettjeiről ismert, hiszen a 2004 óta létező Toolroom Records alapítója, rádiós műsorvezető, nem mellesleg producer : a The Black Eyed Peas 2010-ben megjelent, világszerte népszerű albumának elkészítésében is részt vett, amiért Grammy díjra jelölték.

http://antropos.hu/data/9029/2.jpg

Az utóbbi évek alatt a DJ rengeteg országban megfordult. 2007-ben a legkeresettebb DJk között emlegették, hiszen az év leforgása alatt a világ 42 országában szerepelt, ami esetenként havi 20 fellépést jelentett.

A dj az általa kreált egyedi hangzásvilágnak köszönheti átütő sikerét. Lemezkiadója alapításával is az volt a célja, hogy a neki leginkább tetsző stílusnak adhasson teret; tette ezt minden várakozást felül múlva. Mark Knight a világ legjobb klubjainak kedvelt fellépője, Flauta Magica, Music Matters, és Good Times című szerzeményei rekordokat döntöttek a világ legnagyobb DJ és elektronikus zenei közösségi oldalán, a Beatport-on.

A Black Eyed Peas nem az első világszerte ismert előadó, akivel Knight közreműködött. 2011-ben Tiëstoval közösen készítették el a Beautiful world című track-et, ami a többi Mark Knight szerzeményhez hasonlóan nagy sikert aratott.

A magyar közönség idén a Balaton Soundon tapasztalhatta meg, milyen fergeteges hangulatú egy-egy Knight show. A dj egyébként nem először járt hazánkban: Budapesten több alkalommal szerepelt már: a T-Mobile Bónusz Fesztiválon és a Club Stúdió-ban is színpadra lépett.

A keverőpult ördögének videóit többszázezer rajongó követi, ahogyan közösségi oldalát is. A Beatport adatai alapján a legnépszerűbb remixek között szerepel a Man with a Red Face (2013) a The Return of the Wolfy (2014), az If You Got It (2014) a Shake That (2014) és a Never Say Never (2014). 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére