NYERD MEG: a vidám designer kiegészítők egyikét!

Takács Judit táskái és természetesen a cipői is, gyönyörű, minőségi darabok, melyek nagy gonddal készülnek. Fontosnak tartja a színek hangulatjavító erejét, azt, hogy egy-egy különleges darab komoly hatással lehet a kedvünkre és magabiztosságot kölcsönözhet a viselőjének. NYERD MEG AZ EGYIK KIEGÉSZÍTŐT ITT!

A művész a biológia-kémia szakos gimnázium utolsó évében jött rá, hogy az élete egészen más úton kéne, hogy haladjon, így édesapja barátjának, Szunyoghy Andrásnak az ajánlására kezdett rajzolni tanulni Kopek Ritától, aki mellett két év alatt sikerült akkorát fejlődnie, hogy első próbálkozásra felvették a MOME textil szakára. A bőrbe, noha kiskorában már szintén édesapja hobbija, a vadászat miatt találkozott vele, itt szeretett bele, és már 2010-ben, első diplomája megszerzése évében megalapította a saját márkáját.

http://antropos.hu/data/8988/2.jpg
Kattint a képre és nyerd meg a Takács Judit kiegészítők egyikét!

Minden kollekció megalkotásánál célja az időtállóság és a letisztultság, így minden korosztály kedvére válogathat a munkáiból. Fontosnak tartja, hogy minden kollekcióban legyen valami újdonság, egy kis egyediség, hogy ez által a már meglévő és a leendő vevők is rátaláljanak kedvenc darabjaikra. Így például a fák ihlette kollekció máskor fém kellékei fából készültek, még a névtábla is.

A kollekcióit ihlették már fák, gombák struktúrái, madarak és most természetesen a horgászat, a halak. Így születtek meg a csalihal nyakláncok is, amik olyan lelkes fogadtatásra találtak, mintha a vevői már rég erre vártak volna. Úgy gondolja, épp ezek játékossága, ami sikeressé tette őket, az, hogy jó néha nem túl komolyan venni a dolgokat. Noha a kész kollekció darabjain nem könnyű felismerni az eredeti inspirációt, a darabok nevei mindig visszautalnak rá, így például az ideiek halfajták neveit kapták.

http://antropos.hu/data/8988/4.jpg

A terveinél először mindig a színek, hangulatok születnek meg, ehhez rendeli a formákat, azt vallja, hogy az alkotó munka a nap huszonnégy órájában folyik, a művészből folyó ötleteknek teret kell adni, hagyni kell hatni az inspirációkat, nem lehet napi nyolc órára korlátozni egy alkotóművész munkáját. Hisz abban, hogy ha az embernek van terve, tudja, mit akar csinálni és azt csinálhatja, amit szeret, az minden időt és energiát megér, ez által válhat boldoggá az ember.

Kifejezetten szereti az egyedi megrendeléseket, különösen akkor, ha táska és cipő is készülhet, hiszen ez már önmagában egy kiskollekció, aminek viselőjén öröm látni a magabiztosságot és boldogságot, hogy ezek bizony csak és kizárólag az ő csodás darabjai. Aki a Facebook oldalát nyomon követi, láthatja is a legújabb ilyen megrendelését, a gazella bőr hátiszákot, ami a megrendelő ötlete volt és egyszerűen mesésen sikerült.

Most a webshopon kívül a ShowroomR9-ben találhatjátok meg a műveit, de rövidesen saját Showroom-jában válogathattok közülük, nemsokára már az idei Őszi-Téli Kollekcióból is. És hogy miért érdemes Takács Judit termékeit választani? Engem a hozzájuk fűződő viszonya győzött meg, az, hogy fontosnak tartja, hogy ő maga is hordja ezeket, hogy lássa használatban, hogy úgy gondolja, az alkotás elejétől a végéig maximális odafigyelésre van szükség, hiszen így érheti el, hogy a darabjai a lehető legtökéletesebbek legyenek.

http://antropos.hu/data/8988/3.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére