Zene és tánc a szabadban a Sziget klubban

A turisták és a helybéliek is Budapestet már jó ideje azok közé a városok közé sorolják, amelyek sohasem alszanak. Az belvárosi Szigetklub pedig rá tesz erre még egy lapáttal.

A Margitszigeten nyílt Szigetklubnak köszönhetően elég csak pár métert sétálni a 4-es 6-os megállójától, és máris magával ragad a nagybetűs NYÁR minden ízével, illatával, hangjával és hangulatával együtt. A gombamód szaporodó romkocsmák és beülős helyek után a Margitsziget nyújt otthont egy új, igazán vérpezsdítő szórakozóhelynek, ahol a pubokban elgémberedett végtagjainkba új életet lehelhetünk.

http://antropos.hu/data/8979/6.jpg

A Szigetklub és a Zipp klub ugyanis összesen hat tánctérrel rendelkezik, így kedvünkre válogathatunk a különböző zenei stílusok közül. A klubok zenei felhozatala igen széles skálán mozog, a tradicionális latin salsától kezdve a kicsit lazább R’n’B-n keresztül az elektronikus tánczenéig, mindenki kiválaszthatja az alkatához és hangulatához leginkább közel álló dallamot. Ha pedig éppen nosztalgiázni szottyan kedvünk, akkor a retro disco teremben feleleveníthetjük az elmúlt évtizedek partyhangulatát. A szeszélyes nyári időjárást figyelembe véve, egy gyors zivatar sem állhat útjában a hajnalig tartó mulatságnak, ugyanis fedett, illetve beltéri tánctér is várja a kikapcsolódni vágyókat; a teraszon üldögélve pedig egyszerre frissíthetjük fel és fújhatjuk ki magunkat gyönyörködve a dunai panorámában.

http://antropos.hu/data/8979/5.jpg

Eddig nem sok olyan szórakozóhelyről hallottunk, ami a sportot, mint valóban intenzív testmozgást a programfelhozatal alapvető pillérévé emelt volna. A Szigetklub azonban megtette, sőt, nemrég az országos röplabda verseny döntőjének is otthont adott.

A klubokhoz tartozó homokos beach a produktív kikapcsolódásra vágyóknak nappal különböző sportolási lehetőségeket fog nyújtani, utána pedig levezetésképpen éjszakai silent discora lazíthatunk egy nagyot, zajszennyezéstől is megkímélve a várost.

http://antropos.hu/data/8979/9.jpg

A Szigetklub és a Zipp klub a hét minden napján nyitott kapukkal és frissen grillezett finomságokkal várja a látogatókat. Szerencsére a nyár ideális időszak arra, hogy a bőség zavarát meglovagolva egy kicsit áldozzunk a hedonista énünknek is.

http://antropos.hu/data/8979/10.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Gasztró

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére