2014. augusztus 20-23

Nagyon Zene Fesztivál

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Petőfi Rádió gyermeke, a Nagyon Balaton gondozásában – igen ez a STRAND Fesztivál.

Augusztus 20 és 23 között ismét Zamárdiban mulathat a nép, aki pedig nem tud eljutni a fesztiválra, az élőben hallgathatja végig a közvetítést a Petőfi Rádióban. A szervezők és a rádió munkatársai is a korai VOLT hangulatához hasonlítják a fesztivált, ami úgy gondolom sokunk szemébe örömkönnyeket csal és minél előbbi jegyvásárlásra késztet.

Hogy idén milyen lesz a buli, még nem tudhatjuk, feltehetőleg nagyot ugrik a látogatók száma, de tavaly egy nagyon családias hangulatú, egyelőre kicsi fesztivált ismerhettek meg a kilátogatók.

Idén a külföldi és a magyar zenekarokból is szuper lesz a felhozatal, 20-án a Tankcsapda ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, 23-án pedig jön az ifjú brit titán, John Newman ad koncertet. Itt lesz a magyar zenekarok színe-java, többek közt Quimby, Punnany Massif, Irie Maffia, Kiscsillag, külföldről pedig jön még a Parov Stelar Band, a Knife Party, a Papa Roach, DUB FX és Wilkinson. A Nagy-Szín-Pad döntősei természetesen itt is helyet kapnak.

Mivel a fesztivál a nevéhez híven a strandolásról is szól, a nap nagy részét a látogatók a vízparti bárokban tölthetik el, de szerencsére Zamárdi annyira jó helyen van, hogy Siófokra, illetve a dél-balatoni borvidék falvaiban is könnyen el lehet jutni, ha valaki napközben aktívabb pihenésre vágyik.

http://antropos.hu/data/8908/2.jpg

A napijegy ára 7500 FT, a hetijegy augusztus 1-ig 15.990 Ft, utána pedig 18.990 Ft lesz, de számolni kell a szállásköltséggel is, a kempingjegy 2500 Ft, de a környékbeli nyaralókban és az udvaraikon is bőven találhattok szálláshelyet.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére