Plus size szuperhősök

Min élnek a csupa izom szuperhősök és idealizált Disney hercegnők? A szuperhős és Disney filmekben szinte soha senkit nem látunk enni. Alex Solis pedig a másik végletet örökítette meg.

Alex Solis amerikai grafikus nem először hódítja meg munkáival az internetet. Úgy egy évvel ezelőtt felbukkant projektjében a minket körülvevő hétköznapi tárgyakat ötvözte képzeletének világával, és egy jó nagy adag humorral. Így a végeredmény egy hihetetlenül könnyed de mégis ironikus fotósorozat lett.

Legújabb sorozatának alanyai az éppen reneszánszukat élő képregényhősök és Disney hercegnők egy ,,apró” kis különbséggel: mindegyikünk súlya nagyjából a duplájára gyarapodott (még jó, hogy a szuperhősök ruhája mindig valamilyen elasztikus strapabíró anyagból készül…).

http://antropos.hu/data/8886/2.jpg

Az aranyos kis pufók karakterek már önmaguk egyszerűségében is mókásak, de az Alex Solis által elhintett humoros mozzanatok teszik igazán komikussá őket: Ariel például, a dundi hableány éppen a bajtársait, Ficánkát és Sebastient húzta nyársa, a fifikás Joker óriási fagyitornya tökéletes színharmóniában van a ruházatával, Amerika kapitánya pedig mi mással tömné a fejét, mint az Amerikai Egyesült Államokat szimbolizáló junk fooddal, a hamburgerrel.

Ha kíváncsivá tett ez a kis ízelítő, Alex Solis hivatalos oldalán megtekinthetitek az egész projektet. Addig pedig nyomás enni valamilyen kalóriadús finomságot!

http://antropos.hu/data/8886/3.jpg

http://antropos.hu/data/8886/4.jpg

http://antropos.hu/data/8886/6.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Képző

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére