Már pihenni is lehet stílusosan Budapesten

A külföldön sok helyen nagyon népszerű design szálláshelyek szép lassan Magyarországon is teret hódítanak, a Design Apartments2 szuper kis hely lett.

2009-ben nyílt meg Buda első design apartman, vagyis egyből öt, amik az Üllői út belvároshoz közeli részén találhatók és kettőtől egészen nyolc főig terjed a befogadóképességük.

Ha az ember vidékről jön fel Budapestre, külföldi turistáknak pedig végképp érdemes itt foglalni szállást, az ötletes és vidám szobák garantáltan kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak, és noha tényleg csak egy apartmanházról van szó, mégis csupán az esztétikum megéri, hogy egy-két estét itt töltsön az ember.

http://antropos.hu/data/8883/3.jpg

A szobákat a Neopaint Csoport segítségével festették ki, a bútorokat híres designerek ihlették.

Habár szuper volt az első Design Apartments, de máris, mindössze öt év után nyílik az újabb, a Design Apartments2, aminek tematizált hangulata egyszerűen magával ragadó. Ötletes, kedves és nagyon vagány a járművek ihlette apartmanház.

http://antropos.hu/data/8883/4.jpg

A recepció egy metrószerelvény eleje, a szobák közt van olaszos Vespás, repülőgépes és gördeszkás, graffitys is. Itt a hely érdekessége nem a design bútorokban, hanem épp abban rejlik, hogy az eredetileg teljesen más funkciójú használati tárgyakból születtek bútorok. A hangulata számomra kevésbé volt steril, mint az első apartmanháznak, és sokkal kuckósabbra, barátságosabbra sikerült annál.

Akinek fontos, hogy igazán vidám környezetben töltse a szabadidejét, akár csak egy estére is megéri itt megszállni és körülnézni.

http://antropos.hu/data/8883/2.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Gasztró

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére