A Galaxis Őrzői – Marvel film kicsit másképp

Megérkezett a legújabb Marvel film előzetese, a megszokott látvánnyal, azonban annál szokatlanabb szereplőkkel és stílussal.

A Galaxis Őrzői címet viseli a legújabb Marvel film, amelynek ütős előzetese megtekintése után biztos vagyok benne, hogy többen is rányomnak az ismétlés gombra. Először nehéz eldönteni, hogy valóban egy Marvel film előzetesét vagy egy vígjátékét látjuk, vagy csak valami hiba került a rendszerbe.

Mindenkinek megnyugtatására minden a helyén van, feltehetőleg a Vasember vagy a Bosszúállók humorelemeinek sikerén felbuzdulva döntöttek úgy a készítők, hogy most aztán nem fogják kímélni a nézők rekeszizmait. Azonban a humoros stíluson felül annál érdekesebb szereplőket is láthatunk.

A Thor második részének végén már feltűnt a Gyűjtő (Benicio Del Toro), aki ellen ezúttal egy igazán rendhagyó szuperhős csapat fog küzdeni. A leendő csapat a következőképpen fog kinézni: egy hétköznapinak tűnő főszereplő (Chris Patt), egy hatalmas fatörzs (Vin Diesel), egy kellemes megjelenésű, azonban zöldbőrű hölgyemény (Zoe Saldana), egy kissé torz edzőtermi szökevény (Dave Bautista), és nem utolsó sorban egy mosómedve, akinek Bradley Cooper kölcsönözte a hangját.

Az amerikai bemutató augusztus körülire tehető, mindenképp érdemes lesz odafigyelni az itthoni premier dátumára, hiszen unatkozni biztosan nem fogunk! 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére