Ki az a Taylor Swift?

23 év, 4 lemez, 6 Grammy-díj és megszámlálhatatlan szakmai elismerés jelzi Taylor Swift tehetségét. Az amerikai dalszerző "I Knew You Were Trouble" c. dalát idén 2 kategóriában is jelölték az MTV Video Music Awards-on!

Az énekesnő tálentuma már kisiskolás korában megmutatkozott, negyedikes volt, amikor irodalmi versenyen első helyezést ért el költői alkotásával. Serdülő éveitől kezdve szívesen tölti idejét zeneírással, próbálja érzéseit mindig dalba önteni. Magánéletét végigkövethetjük szerzeményeiben a mai napig, szövegeit egyfajta érzelmi vetületként is felfoghatjuk.

Első albuma 2006-ban látott napvilágot „Taylor Swift” címmel. Azóta kétévenként jelentkezik új számokkal. 2012-ben adta ki a „Red” névre keresztelt lemezét, amely töretlen népszerűségnek örvend. “I Knew You Were Trouble” dalát idén „Az év videója” és „Legjobb női videó” kategóriában jelölték az MTV Video Music Awards-on.

A magyar rajongók bánatára ritkán hagyja el az Egyesült Államok határait, koncertjeit tekintve. Turnénaptára rendkívül sok fellépést tartalmaz. Taylor élete egyik legnagyobb megtiszteltetésében részesülhetett, amikor 2013. június 3-án színpadra léphetett a Rolling Stones-sal Chicago-ban.

http://antropos.hu/data/7808/2.jpg

A pennsylvaniai előadó hétköznapjait a zene mellett a divat is nagy mértékben kitölti. Nemrég került a boltokba harmadik saját márkás parfümje. A gyümölcsös illatcsoda internet segítségével megrendelhető, így a hazánkban élők számára is elérhető. Idén a Keds cipőmárka küldöttei arra kérték fel, hogy segítsen a nyári kollekciójuk kivitelezésében. A közös együttműködés eredménye: bohém színben pompázó, vidám mintákkal ellátott lábbelik lettek. Mindenkinek ajánlom!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére