Enigma 2012: van-e élet a világűrben

A maják után van még más is a nap alatt. Életünk során számtalan megmagyarázhatatlan, természetfölötti jelenséggel találkozunk. David Wilcock, kutató, ezek eredetével foglalkozik. Előadása során a fő tudományágakból kieső tudósok munkáját ismerteti, valamint spirituális tanító és az RA közvetítője, az ufológia területén végzett kutatásokról közöl bennfentes információkat.Ez az előadásanyag most elérhető a youtube-on keresztül is. Egyelőre csak angol nyelven.

Wilcocknak  – elmondása szerint – már egész fiatalon, 7 éves korában volt testen kívüli élménye, melyet félelmében félbeszakított, pár évvel később, 13 évesen ébredt teljes tudatára, azóta a természetfölötti megszállotja. Elméletei a piramisok gyógyító hatásai, a DNS természete, a tobozmirigy működése és spirituális képességekben rejlő jelentőségek körül csoportosulnak.

 

Van-e élet a világűrben?

David Wilcock egyik elmélete, hogy a klímaváltozás nem a Földre korlátozódik, hanem az egész naprendszerben végbemegy. Azt állítja, hogy 2012 körül megkezdődhet a folyamat, mely során eredeti képességeink, mint a távolbalátás, az előző életek ismerete, és hasonlók, újra elérhetővé válnak. A változásokat földönkívüli és az emberiséggel rokoni kapcsolatban levő népek támogatják, az egyik ilyen az Ra csoportja, akik a Vénuszon fejlődtek.

A most bemutatott film Wilcock egyik előadását rögzíti. A felvételen elhangzó legfontosabb információ a tobozmirigy működésével és annak sipirutális jelentőségével kapcsolatos.

A tobozmirigy egy szerv, mely kapcsolatot létesít idővel és térrel. Többnyire éjjel, alvás közben kapcsol be, épp ezért nagy jelentőséggel bír, ha napközben is működésbe lép. Wilcock azt akarja bebizonyítani, lehetséges, hogy mindnyájan egy hipnózisban élünk, ahogy azt a keleti vallások is kimondják, és most megvannak az elmélet tudományos bizonyítékai is. Egy kínai kísérlet szerint az asztrális test, alfa meditációs állapotban és távolbalátáskor tudományosan mérhető: megmérték, hogy egy teljesen sötét szobába behatoló jelenlét fotonokat bocsájt ki, vagyis fényt mértek ott, ahol nem volt más fényforrás. A fényeket akkor érzékelték, amikor a kísérleti alanyok, vagyis fényforrások, beléptek a szobába.

David Wilcockhoz hasonlóan sokan kutatják a természetfölötti jelenségek magyarázatát. A téma a médiában is felkapott, gondoljunk csak a Paranormal Activity című filmre, melynek lassan a negyedik része kerül a mozikba, vagy a szintén nagysikerű Jelekre. Sokunkban vetődik fel a kérdés, lehet, hogy mindez csak kitaláció, egy egyszerű reklámfogás, melyből a filmgyárak próbálnak hasznot húzni? Hisz tudjuk, zombik se léteznek, a világ végét is számtalanszor megjósolták már. Nehéz igazságot tenni, a tudósok több bizonyítékkal előálltak már elméletük alátámasztására, azonban kételkedők mindig lesznek.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére