Egy hónap és itt az új Yonderboi album!

Hat év gyötrelmes várakozás után hamarosan nagy levegőt vehetnek a downtempóval hírnevet szerző, majd egy lájtosabb-dallamosabb, kicsit indie-be mászó második albummal taroló zseniális ifj. Fogarasi László a.k.a Yonderboi rajongói.

Túl sok információt azonban nem csepegtetett még a köztudatba Yonderboi az új, sorban harmadik nagylemez kapcsán. Mindössze annyi tudható, mely a zenész Facebook oldalán jelent meg, hogy Passive Control cím alatt, szeptember 23-ával kezdi meg szárnyalását a hat év szünet után bejelentett új dalok korongja.

Az hogy milyen dalok lesznek majd rajta: talán visszatér az eredeti, mindössze 19 évesként tökéletes eleganciával összebarkácsolt downtempo és szocreál slágerek ötvözetéhez, vagy folytatja a mainsteamebb, kicsit fogyaszthatóbb elektronikával átszőtt táncolható muzsikáját, az még a (közel)jövő kérdése.

Mindenesetre Yonderboi-jal tervezünk egy leleplező interjút, tehát aki szorgosan figyeli az Antropos.hu portá(l)ját, még az is meglehet, hogy exkluzív információkhoz juthat.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére