Kezdeményező kiállítás

11. ARC kiállítás
Hamarosan, szeptember 2-tól már tizenegyedik alkalommal rendezik meg az ARC pályázat kiállítását. Ebben az évben az ARC azt a kérdést tette fel a pályázóknak, hogy Hol élsz te? és Minek képzeled magad?

A választ keményen belevágjuk a másik arcába. Lekicsinylőn, megsemmisítőn. Olyankor, amikor rövidre akarunk zárni egy kellemetlen párbeszédet. Hol élsz te? Minek képzeled magad? Aztán a nyomaték kedvéért szokás még ajtót becsapni, telefont lecsapni. Sőt, egyre gyakrabban életet kioltani.
A menekülés vágyától vezérelve kiléphetünk egy kellemetlen szituációból, de azt azonnal érezzük, hogy nem szabadultunk meg terhünktől.

Az ARC nem lezárni szándékozik. Éppenhogy kezdeményez a két kérdéssel. Mert a legjobb amit tehetünk, ha időről időre saját magunknak teszünk fel bizonyos kérdéseket. Olyasféléket, amilyenek a 11. ARC pályázati kiírásában is olvashatók: “Hol élsz Te? Európában? Magyarországon? Pesten vagy Bocföldén? A Dózsa György úton? A Facebookon? Mi kell az ember helyzetének meghatározásához 2010-ben? Hová tartozol? Nemzet, osztály, család, haverok, vércsoport, munkahely, klub, közösségi portál?”

11. ARC kiállítás
Ötvenhatosok tere
2010.09.02-22.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Képző

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére