2010. március 13. Corvintető

A hetedik – John B-vel ünnepeltünk

Epicmedia.hu + Blacklight pres: Antropos.hu 7. Születésnapi Party
Megünnepeltük, hogy már hét éve adunk nektek olvasmányos, vizuális,hangos tartalmat. Tüzijátékkal, torta és John B az Antropos.hu 7. Születésnapján a Corvintetőn. Rengetegen ott voltatok és mulattatok. Én ígyéreztem...

Alkalmazkodva, ahhoz a rossz szokáshoz, hogy sokan nem mennek el partyzni éjfél előtt, én sem léptem be a Corvin liftjébe előbb mint fél tizenkettő. A liftes srác kérdőn nézett rám: “Ugye, van elővételes jegyed? Ma kirúgják a ház oldalát!” És tényleg így volt. Bár éjfél előtt még nem volt teltház, de érezhető volt a feszültség, telve volt a Corvintető energiával, mindenki várta azt a fura figurát, a brit Joh B-t, zenéit és szóljon a drum and bass. Kicsit megkeveredtem, amikor beértem a tánctérre, mert olyan jó kis ritmusú elektronika szólt, hogy azt hittem már John B. pakolgat, de szerencsére az ifjú Stickboy volt olyan ügyes, hogy felfigyeltem rá. Aztán SKC húzott fel minket, megfelelően ráhangolva a következő órákra.

Fél egy magasságában három tortával, tüzijátékkal és sikítozva ünnepeltük az ANTROPOS.hu hetedik szülinapját, majd végre megérkezett John B., akit lelkes kántálással fogadtunk: “János! János! János!” Innentől kezdve nem volt megállás, jöttek a különböző dallamok, sokan közületek jöttek oda hozzánk és hálálkodtak, hogy ilyen szép d’n’b-t régen hallottattok, hát mi is veletek örültünk! A hivatalos játékidő után János nem bít ellenállni a partyzóknak és lenyomott még húsz percet, és Palotai úgy vette át a közönséget, hogy nem fért hozzá kétség, most aztán csúcsra járatás következik.

Bár nem tudtuk, hogy jön, de nagyon örültünk MC Zeeknek, aki lelkesen emszízett, örült jó hangulatot varázsolva a DJ-pultba, ami onnan minden nehézség nélkül áramlott át a közönségre. Fél hatkor, amikor a pultoslányok már a standolással voltak elfoglalva, a tömeg még mindig visíva hömpölygött Palotai szettjeire, őrületbe kergetve a rewindokkal a népet… Szerettük ezt a bulit.

Köszönet az est támogatóinak: EpicMedia.hu, Blacklight, Antropos.hu, Partyspace.hu, Funzine, Exit, Hangosito.hu, Parfümcenter.hu, Praxinoscope visual+Flux

Nézd meg beszámolóinkat a buliól:


Kattints a képre mégtöbb 7. Antropos.hu szülinapi party és John B fotóért! I. rész


Kattints a képre mégtöbb 7. Antropos.hu szülinapi party és John B fotóért! II. rész 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére