Rajongó vagy?

A Facebookon számtalan felesleges alkalmazást használhatunk. Van, amelyik hasznos?

Lehet-e több rajongója egy almának, mint egy politikusnak? Talán ez volt a facebook rajongói oldalak legalja, amikor egy-két hete megjelent egy újabb rajongásra felszólító oldal a közösségi site-on. Hájpolhatunk kovászos uborkát, csatlakozhatunk egy olyan csoporthoz, melynek tagjai előbb láttak női nemi szervet, mint mobiltelefont, de akár tagjaivá válhatunk egy-egy lejárató oldalnak is, ahol jó magyar módjára acsarkodhatunk, bomlaszthatjuk a közösséget. A lehetőségeink határtalanok.

Természetesen ezen értelmetlennek tűnő oldalak mellett vannak értékes, hasznos információkkal ellátó csoportok is, amelyek üzenőfalán napról napra hozzájuthatunk olyan hírekhez, melyek egyébként elkerülik a látóterünket. Gondoljuk végig egy átlagos napunkat: ébredés, kávé, tea – kinek-kinek ízlése szerint -, majd on gomb és már köszöntjük is a pajtásainkat a facebookon.

Teljes napon át online a státuszunk, néha felnevetünk, megbeszélünk, ámulunk-bámulunk, és bizony majd mindennap csatlakozunk egy újabb csoporthoz, válunk rajongóivá egy magazinnak, egy gyümölcsnek, esetleg egy régi szórakozóhelynek, amely már bár nem is létezik, de kellemes emlékeket ébreszthet bennünk.

Antropos.hu a dobogón! Egy reklámokkal, hírekkel foglalkozó blog, az Adrenalin, összegyűjtötte, hogy melyik magyar napilapok, magazinok büszkélkedhetnek a legtöbb rajongóval a facebookon. A HVG után a kedvenc kulturális magazinunk az ANTROPOS.hu a második, amely szép helyezés, ha azt nézzük, hogy alig néhány hónapja kezdtük el kihasználni a népszerű szociális hálózatépítő oldal adottságait. Tagadhatatlan a haszna marketing szempontból ennek a lehetőségnek, hiszen olyan embereket is elérhetünk, akik eddig nem ismerték az oldalt, sőt, ha megfelelően postolunk, a hatékonyságunk komoly számokkal mérhető. Nem egy online magazin, blog, oldal szerzi olvasóinak nagy százalékát a facebookról, twitterről, egyéb közösségi felületekről.

Csatlakozz TE is hozzánk a FACEBOOK-on!


A 2. legtöbb rajongóval rendelkező magazin/újság az Antropos.hu

Vajon mi állhat annak a hátterében, hogy az emberek szeretik megmutatni, hogy mit kedvelnek, mihez csatlakoznak szívesen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére