2009. december 31.

Bladerunnaz NYE – dnb szilveszter

Olof Palme Ház (Budapest, Olof Palme sétány 1.)
DJ Storm, Body & Soul, és még számos dj a 2009-es év utolsó Bladerunnaz dob és basszus őrületén az Olof Palme Házban! Nyerj belépőt!

DJ Storm (Metalheadz – UK): A legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy a már sokat emlegetett Goldie. Storm, Goldie akkori barátnőjével, Kemistryvel a patinás Metalheadz kiadó alapító tagja lett, és míg az aranyfogú inkább a kiadó “poszterarcává” vált, addig mindkét DJ tevékenyen beleszólt a vezetésbe. Storm DJ-ket, előadókat hajtott, és hajt fel mindmáig a kiadónak, a Magyarországot többször megjárt Dj Ink felfedezése is az ő ízlését dícséri. Emellett a másik legenda, Dillinja promótere és a Valve kiadó menedzsere is volt az id?k folyamán. A Kemistry & Storm párosé a megtiszteltetés, hogy a minden stílusban ismert és elismert K7 DJ Kicks és ArtCore sorozatokban mixalbumuk jelent meg, ami a mai napig mérvadó és id?tálló alapmű. Gyász: 1999-ben tragikus autóbalesetben elhunyt DJ Kemistry. Storm DJ-ként régebben a drum and bass sötétebb oldala felé húzott, mára azonban nála is előtérbe kerültek a lélekkel teli zenék, amelyek mellett azért oda tud csapni, ha a helyzet úgy kívánja.

Body & Soul (Virus, BC Presents – AT): Az osztrák Body & Soul néhány év kitartó kísérletezgetés után megtalálta saját hangját, ami bár kemény, tánciolható drum and bass, mégis különbözik a jól ismert nagy slágerek stadionhangzásától. Valószínű jól csinálják, mert felkeltették Maldini és Vegas, azaz az egykori Bad Company felének érdeklődését, és a Body & Soul rövid úton a fiúk BC Presents nevű kiadójánál landolt. Kisebb szünet után, mikor is az osztrák duó tagjai más zenei irányokba kalandoztak, de 2008-ban visszatértek a drum and bass körforgásba, egyrészt saját Nasca Records elnevezés? kiadójukkal, másrészt remixekkel és saját szerzeményekkel a Breakbeat Kaos-on, a Viper-en és idén az egyik legnevesebb címkén, a Virus-on.

Belépő: Az első 50 darab 2000 HUF Elővétel december 30-ig: 2500 HUF Helyszínen: 3000 HUF

Fellépők:
Diffrent Drum room: DJ Storm (Metalheadz – UK), DJ Ren (Tilos Radio), SKC (Commercial Suicide), Bal (Bladerunnaz), Tactile (Timeless), Spinline (Frequency), Statik (Bladerunnaz), Mentalien (Impulsecreator) + Special Guest
Drum Club room: Body & Soul (Virus – AT), Shroombab (Junglistic Sistaz – AT), Chris.Su (Subtitles), Mindscape (Subtitles), Mastif (Bladerunnaz), Zero Method (DSCI4), Samulkow (Black Hoe), Savage (Legend) L.A.S. (Microforms), Benzon (Microforms)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére