Krush, a legnagyobb istenkirály

[VIDEÓ]-riport
Az elektronikus zene szamurája negyedszerre látogatott el hazánkba, ezúttal a Zöld Pardonban csodálhattuk. Az ANTROPOS.hu-nak beszélt a zenehallgatásról, lányairól, és megmutatta azt is, hogy mit hord a kezén. Ha kihagytad, vagy ha felidéznéd milyen volt a koncert, nézz ANTROPOS.hu TV-t!

Krushról jó tudni, hogy az angolja eléggé gyengus, amit persze sok mindennel kompenzál, például az ő igazi önkifejezése a formákban, ütemekben van, és mindet meg is osztja. A parti előtt két honfitársával üdítőzgetett, az A38-hoz legközelebb eső sarokban, közülük az egyik volt a tolmács, riporterünk nagy megkönnyebbülésére. Krush testközelből is egy igazi jelenség, szikár alakjával, gengszter rapper kalappal a fején, mintha az ő amcsi párhuzamos valósága lenne Snoop Dog és a mainstem haverok. A japánokról az a tévhit járja, hogy derékszögben mozognak és gondolkodnak is, nem így ő: Krush három olasz szakácsot megszégyenítően gesztikulál, a boxuk egy old chevy hullámzásának atmoszféráját árasztotta.

Nézz ANTROPOS.hu TV-t!

 

 

Furcsa dolog, hogy a hazánkban rétegzenének számító downtempo és abstarct hip hopot játszó DJ egy zenei összműfajoknak otthont adó helyszínen lépjen fel. Krush fellépése egyszerűen annyira rendhagyó, és akkora durranásnak számított fővárosi berkekben is, hogy vákuumként vonzotta a külföldi polgárokat is, emos és egyéb kiskorúak pedig szigorúan távollétükkel tüntettek. Úgy tűnik a ZP is ráérzett arra, hogyan kell olyan műsort produkálni, hogy a sörfogyasztás igénye ne forduljon személyeskedésbe.

Fél kilenc tájékán egyszerű keménykalapos úriember lépett a színpadra, felcsapta a laptop fedelét, tekert kettőt-hármat, és a Duna-part az idei nyár eddigi legnagyobb zenei csemegéjét kapta selyempapírba csomagolva. A fanatikus Krush rajongók kicsit csalódhattak, mert szetje nem az a lemezbemutatós-200% Krush volt, hanem jól összerakott nyári parti jelleg, több előadótól, meg persze a saját számok is elhangoztak. Igazán nagy emberhullám indult meg DJ Shadow: Organ Donorja alatt és a mester ismertebb saját számai alatt. Valószínűleg az lehetett az irányvonal, hogy mindenki, aki ott van egy óriásit bulizzon, a teljesség igénye nélkül.

Kattints a képre, és nézd meg fotóinkat dj Krush, 2008. július 30-i fellépéséről!

A szép hangok a szabadtéri hangosítás mellett sajnos nem tudnak kiteljesedni, de azért fantasztikus volt a hangulat, a zene, a társaság, és ami a legfontosabb Krush életnagyságban a zöld fák árnyékában, ahogy két kezével mesét varázsolt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére