Ilyen csatajelenetet nem gyakran látni! 18+ VIDEÓ!

Reinkarnáció, szerelem, és egy megkérdőjelezhető csatajelenet: néhány szó az indiai film lényegét! 18+ VIDEÓ!

Reinkarnáció, szerelem, és egy megkérdőjelezhető csatajelenet, ami garantáltan a baráti találkozók témájává fog válni: néhány szóval így lehetne leírni a Magadheera c. indiai film lényegét. Az internet népe újra felkapta a sztorit, ezért mi sem mehetünk el mellette szó nélkül. Vigyázz, SPOILER veszély!

 

A 2009-es Magadheera új esélyt ad egy szerelmespárnak, akik 1609-ben meghaltak, mielőtt egymáséi lehettek volna. 400 évvel később újra adott a lehetőség hogy szerelmük beteljesüljön, de nincs egyszerű dolguk. Reinkarnálódott ősellenségek csapnak össze Indu kegyeiért, de úgy, hogy azt még Hollywood-ban is megirigyelnék. A sokak által Chuck Norrishoz hasonlított, kaszkadőrből katonává avanzsált hősszerelmes nyílvesszőkkel a testében, a halál markából visszatáncolva menti meg szíve hölgyét, hogy aztán egyedül leszámoljon egy felfegyverzett sereggel. Az ellenségnek pislogni sincs ideje, Harsha kardélre hányja őket. A küzdelem viszont végül mégis fordulatot vesz, de több részletet már nem árulunk el, nézzétek meg!

 

 

Kapcsolódó cikkek:
100 éves az indiai filmgyártás Tíz alkotás, köztük dráma, thriller és vígjáték is szerepel a százéves indai filmgyártást ünneplő budapesti filmfesztiválon, amelynek az Indiai Kulturális Központ és a Puskin mozi ad otthont február 7. és 16. között.
Az indiai szépségideál 100 éve Indiában máig nagyon komolyan veszik a tradíciókat, a testfestés, az ékszerek időről-időre bukkannak föl... VIDEÓ!
Indiai író kapta idén a világ egyik legmagasabb összegű irodalmi díját Az indiai Akhil Sharma Family Life című regénye kapta idén a Dublinban alapított, 100 ezer euróval (31 millió forint) járó nemzetközi irodalmi díjat, az International Dublin Literary Awardot.
Indiai milliomos a legjobb film Végre díjazták a legjobbakat, vagyis a Film Akadémia által kikiáltott legjobbakat. Mert ugye a film szubjektív műfaj, mégsem gondolta senki komolyan, hogy Brangelina – Brad Pitt és Angelina Jolie – díjat kap! Nem is. Egész jó filmek is bejutottak az idei Oscar-díj várományosok közé, az a mainstream vonal, ami az utóbbi évben jellemezte az akadémiát, valamelyest enyhülni látszik. Hogy mi lett a cool az Akadémián, azt már meg is tudtuk de, hogy miért, azt már nem...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére