Ilyen a Brangelina szobor [18+]

Vannak művészeti alkotások, melyek születésének okát és hasznát talán sosem értjük meg. Pitt és Jolie sziámi iker szobor! 18+ FOTÓK!

A művészet falakat dönt le, gondolatokat prezentál, és formálja közönségét, de vannak művészeti alkotások, melyek születésének okát és hasznát talán sosem értjük meg mi halandók.

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

 

Aztán vannak darabok, melyek láttán inkább nem is akarjuk megérteni az alkotó gondolatait és a morálját. A válni készülő Brad Pitt és Angelina Jolie testei egybe forrtak Barneymarco Ebay felhasználó kezei alatt, ezáltal valami nem evilágit teremtve.

Az alkotás a fennemlített oldalon eladásra is lett bocsátva, ahol azonnal meg lehet vásárolni 10.000 fontért, de egyenlőre senkise lépett, úgyhogy a kikiáltási áron, azaz 3500 fontért lehet rá momentán licitálni.

Nagyszerű kerti dísznek tűnik, poton áron. Kihagyhatatlan üzlet.

 

18+ FOTÓK:

 

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

Fotó: Ebay

 

 

Kapcsolódó cikkek:
Brad Pitt Angelina lábát borotválja: Sztárok másképpen Ki látta már Camilla hercegnőt részegen, vagy Mick Jaggert vasalás közben, esetleg az angol királynőt a wc-n trónolva? Ami idáig még nem történhetett meg, most bekövetkezett. A sztárokat igazi valójukban láthatjuk, nem egy ferde tükröt állítva magukról, amint azt egyébként teszik. Nézzétek meg ti is Alison műveit!
Brad Pitt női parfümöt reklámoz Történetében először a Chanel férfi modellt választott legsikeresebb parfümjének arcává.
Már most Oscar-gyanúsként emlegetik Brad Pitt új filmjét Még csak az előzetese jött ki Brad Pitt és Marion Cotillard Szövetségesek című új filmjének, de van, aki már azt pedzegeti, hogy a film erősen Oscar-esélyes.
A pápa is megnézi Angelina Jolie új filmjét A Vatikánban is bemutatták Ferenc pápának Angelina Jolie második rendezését, a Rendíthetetlent.
Angelina Jolie lehet a Marvel kapitány rendezője Nevét is emlegetik azok között a rendezők között, akikre a Marvel stúdió rábízná az új szuperhősfilm forgatását.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!
lap tetejére