Puchner Birtok-Bikal, a romantikus szálláshely

A Mecsek lábánál, hívogató völgyekkel szabdalt, dimbes-dombos, varázslatos vidéken található a Puchner Birtok...
Puchner Birtok-Bikal, a romantikus szálláshely
Térkép betöltése...
Rákóczi utca 22.
Bikal

A Mecsek lábánál, hívogató völgyekkel szabdalt, dimbes-dombos, varázslatos vidéken található a Puchner Birtok, egy több mint 14 hektáros, ősfákkal övezett területen. A szálloda ötféle szálláshangulattal és étkezési helyszínnel, három wellness-részleggel és az ország első interaktív kalandparkjával várja az egy és több napra érkező vendégeit!

A vendégek különböző hangulatú szobák közül választhatnak: az arisztokratikus életérzés kedvelőinek a kastély, a wellness imádóinak a fürdőház, baráti társaságoknak, cégeknek vagy családoknak a vendégházak, a romantikusoknak, a fiatalos életérzés kedvelőinek a francia stílusú udvarház vagy a Reneszánsz Palota szobáit ajánlják. A szállóvendégek nemcsak különféle szálláshangulatok, hanem más-más étkezési helyszínek közül is választhatnak.

A reggelit, az ebédet és a vacsorát akár külön-külön helyszínen fogyaszthatják el: a Habsburg stílusú étteremben, a régmúltat idéző Katalin teremben, a mediterrán hangulatú Romkertben, a falfestményekkel díszített Lovagteremben vagy a vidék hangulatát idéző Fogadóban. Mindezt a sok lehetőséget egy páratlan élmény is koronázza: a kastélyszálló közvetlen szomszédságában egy valódi időutazásban lehet része mindenkinek, hiszen az Élménybirtok, Magyarország első tematikus parkja a középkorba repíti a látogatókat.

A Puchner Kastélyszálló**** romantikus szálláshely. Hogy miért? Mindjárt eláruljuk! Ez a szálloda az a hely, ahol, ha sokan vannak is, mégis csak ti számítotok, ketten. Hogy lesz feledhetetlen a hétvége?

Foglaljatok szobát az udvarházban található nászutas lakosztályba (amely egyébként számos leánykérés helyszíne is!), rendeljetek előre rózsaszirmokkal díszített sarokkádat, válasszatok hatalmas baldachinnal felszerelt szobát, kérjetek virág és pezsgőbekészítést. Ha megunjátok a szobai kényeztetést, tegyetek andalító sétát a kastély kanyargós sétányain, látogassátok meg az Ezeregyéjszaka mesés világát idéző marokkói fürdőt, vagy a gyerekzsivajtól mentes palotafürdőt. Próbáljátok ki a harmónia szigetét, ahol exkluzív és páratlan kényeztetésben lehet részetek: zavartalanul tölthettek el újabb 2 órát csak kettesben egy üveg pezsgő, gyümölcsbekészítés és halk zene kíséretében.

http://antropos.hu/data/7620/5.jpg

A helységben pezsgőfürdő és infrakabin is található, de tovább fokozhatjátok az élményt, ha páros masszázst is választotok mellé! …és ha még ez sem lenne elég, kiránduljatok egyet lovas hintóval Bikal és a környék utcáin, útközben jól fog esni a piknik kosárba csomagolt ízletes bor és aprósütemény. A legkülönlegesebb élményben a kastélyszállóhoz tartozó Reneszánsz Élménybirtokon lehet részetek, ahol belecsöppenhettek a középkori Magyarország életébe. Engedjetek a középkor csábításának és öltsetek korabeli viseletet, legyetek egy napig a bikali uradalom királyai. Ismerjétek meg a reneszánsz kor szokásait, mesterségeit. Kacagjatok nagyokat a birtok lakóinak életén, avagy interaktív jelenetein.

http://antropos.hu/data/7620/3.jpg

Hagyjátok, hogy a királyi solymász elkápráztasson benneteket ragadozó madarainak ügyességével, majd a nap végén izguljátok végig a próbatételekkel teli lovas előadást. A 2013-as év nyári programjának részeként nemcsak a középkorba, hanem Mátyás királyunk történetébe is belecsöppenhettek, hiszen szombat esténként látványos szabadtéri lovas előadás kápráztatja el a nagyérdeműt.

Romantikára vágyó párok figyelem! Egy romantikus hétvége eltöltéséhez nemcsak kellemes helyszínt, hanem páratlan környezetet és feledhetetlen programokat is biztosít a Puchner Birtok-Bikalon! Ez egy remek lehetőség, hogy csakis egymásra figyelhessetek!

http://antropos.hu/data/7620/4.jpg

Jövőbeli események

  • Nincs esemény ezen a helyszínen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Ezt is ajánljuk

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére