Geraldine Chaplin is szerepel a Jurassic World 2-ben

2017. 03. 13. 09:29 - UIP Magyarország
Charlie Chaplin lánya, Geraldine fontos szereplő lesz a Jurassic World folytatásában. A hír mellé megjelent az első kép is a filmből...

Javában forgatják londoni műtermekben a Jurassic World 2 beltéri jeleneteit, J.A. Bayona rendező pedig folyamatosan újabb és újabb információkat posztolgat a Twitteren. A minap arról számolt be, hogy Geraldine Chaplin is fontos szerepet kapott a filmben.

A színésznő, aki Charlie Chaplin lánya, Baytona nagy kedvence, az előző három filmjében is szerepelt. Geraldine ráadásul otthonos a dínók világában, mert játszott a Dinotopia című tévésorozatban. A szereplőgárdát olyan további veterán karakterszínészek erősítik, mint Ted Levine és James Cromwell, vagyis az alkotók gondoskodnak arról, hogy akkor is érdemes legyen a vászonra figyelni, ha az őshüllők éppen nem kergetik humán táplálékukat.

Geraldine Chaplin is szerepel a Jurassic World 2-ben

Geraldine Chaplin is szerepel a Jurassic World 2-ben

 

Hogy tovább borzolja a kedélyeket, Baytona egy olyan képet is posztolt, amelyen egy kislány áll preparált őshüllők között. Ő valószínűleg Lucy, tavaly ugyanis a stáb közzétett egy kasztingfelhívást, miszerint kilencéves kislányt keresnek egy bizonyos Lucy szerepére, aki az érzelmek széles skáláját képes kifejezni a szeretettől a sikoltozva történő menekülésig.

Ezzel a Jurassic World 2 tartja magát a hagyományhoz, amely szerint kisgyerekek is veszélybe kerülnek, amikor a dínók elszabadulnak.

A folytatás két főszereplője természetesen Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz, aki megígérte, hogy megint lesz stiletto run, azaz olyan jelenet, amelyben magassarkúban lehagyja a nyomába eredő éhes raptorokat.

Az első kép a Jurassic World 2-ből / Fotó: twitter.com/FilmBayona

Az első kép a Jurassic World 2-ből / Fotó: twitter.com/FilmBayona

A Jurassic World 2-t 2018. júniusában mutatják be.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére