Lemezajánló

This is how we lounge – Sunshine Enterprises

A Sunshine Enterprises életfelfogását bemutató sorozat három év után immár a második részénél tart. Bár az alcím külön felhívja figyelmünket arra, hogy remixgyűjteményt tartunk a kezünkben, a "Get up on your feet" Parov Stelartól és a "Fragrant" Flaertől eredeti verzióban került a tizenhárom tétel közé.

A Sunshine Enterprises életfelfogását bemutató sorozat három év után immár a második részénél tart. Bár az alcím külön felhívja figyelmünket arra, hogy remixgyűjteményt tartunk a kezünkben, a “Get up on your feet” Parov Stelartól és a “Fragrant” Flaertől eredeti verzióban került a tizenhárom tétel közé. A tételek közé, melyeknek sora egyértelmű Madrid de los Austrias dominanciát mutat, nem véletlenül, hiszen az MDLA a kiadó legsikeresebb csapata.

A Dorfmeisterrel közös “Valdemossa” c. zenét saját maguk és Parov Stelar is átgyúrta, míg a többi három számot a lenyűgözően laza Yam Who?, az amerikai HippE, és a nagy meglepetésre tapssal jelentkező Karuan vette kezelésbe. A többi remixer közt ott találjuk a Restless Soult, a Blackbeardöt, és Domut is.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére