Fesztivál – kicsit másképp

Ördögkatlan Összművészeti Fesztivál
Hamarosan, augusztus negyedikén kezdődik a harmadik Ördögkatlan Fesztivál Baranyában. A vidéki művészeti fesztiválon számtalan helyszínen várják azokat, akik tartalmas szórakozásra vágynak.

Az Ördögkatlan Összművészeti Fesztiválon minden művészet iránt rajongó megtalálhatja a neki való tartalmas szórakozást, rengeteg koncerttel, színházi előadásokkal és képzőművészeti, illetve irodalmi programokkal várják az érdeklődöket. A választék hatalmas, aminek részeletes programja a fesztivál honlapján megtalálható.

Kis ízelítő gyanánt néhány a programok közül:

A Quimby frontembere, Kiss Tibor egy másik sokoldalú zenésszel, Ef. Zámbó Istvánnal karöltve hozza létre épületinstallációs happeningjét.  Kiss Tibi vezényletével és a katlanlakók bevonásával kortárs művészeti tárlat készül Nagyharsányban.

A fesztivál augusztus 7-én nagyszabású koncert keretében emlékezik meg
Cseh Tamásról, aki a rendezvény örökös Fővédnöke. Fellép majd többek között Víg Mihály, Másik János és Takáts Eszter is. Sőt, a szervezők egy kiállítást is
nyitnak a művész egykori rajzaiból, metszeteiből és festményeiből.

Fellép a török zene legnagyobb európai ikonja, a BaBa Zula, akik magukat orient dub stílusú zenekarként definiálják. Eddigi fellépéseiket zajos közönség és média siker kísérte. 

Többek között muzsikál a fesztiválozóknak a Braindogs zenekar alapítójaként ismert Ian Siegel, a bájos hangú Rutkai Bori és a Specko Jedno, a kiváló szájharmonikás Ferenczy György és a Rackajam zenekar, és Takáts Eszter is.

Természetesen a színház rajongók sem maradnak program nélkül, rengeteg előadás közül válogathatnak majd. 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Képző

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére