imPro: Tanulj zenélni a profiktól!

Jelentkezési határidő: augusztus 13.
Még alig fejeződött be a 2010. márciusban útjára indított imPro School első szemesztere, az esti képzésből  szeptemberre egy nappali és esti tagozatos iskola fejlődött ki. Nyerj kedvezményt a képzés árából!

A Deák Ambrus (AMB) által alapított iskola hiánypótló a magyar oktatásban: az első, ami az elektronikus zenekészítés oktatására specializálódott, és az első, ami oktatói között a szakma aktív és legelismertebb alakjait sorakoztatja fel. A képzésben részt vevő oktatók és előadók többek közt olyan nevek mint Fodor Attila (Fine Cut Bodies), Deák Ambrus (AMB), Jávor Márk (Mango), Deutsch Gábor (Anorganik), Kovács Krisztián (Chris.su), Baki Gábor (Andro), Prieger Zsolt (Anima Sound System), Palotai Zsolt (DJ Palotai), Zságer Balázs (Zagar), de visszatérő előadó például Giorgio Pona, a világ vezető médiatechnológiai főiskolájának, az SAE milánói részlegének egyetemi program koordinátora is.

A hivatalosan is regisztrált felnőttképzési intézmény tanmenetét és moduláris felépítését London első számú modern egyetemének Music Technology szaka ihlette. Az imPro School filozófiája, hogy a zenei produceri kompetenciát nem a technológia elemezgetésével és szakértésével, hanem annak kreatív alkalmazásával lehet kialakítani az emberben. Így az iskola nem egy zenei szoftver magasszintű elsajátítására helyezi a hangsúlyt, hanem az adott szoftver kezelése által magára a zenekészítés folyamatára, és az elkészített produkció kritikus elemzésére.

Az imPro School hallgatója az iskola elvégzésével a zenekészítéssel és a zeneiparral kapcsolatosan kiszélesedett látásmóddal és kevesebb tévhittel kezdi el egyengetni karrierjét – vagy tér vissza hozzá. Tudni fogja, hogyan tervezzen meg, hogyan és milyen szoftverrel lásson neki, és hogyan fejezzen be egy track-ket. Ismerni fogja a
self-management modern módszereit, képes megkeresni a számára fontos kiadókat, és azok profiljának elemzésével tudni fogja, célzottan milyen zenét készítsen ahhoz, hogy érdeklődést keltsen, majd mindezt hogyan kommunikálja feléjük. Azzal is tisztában lesz, miért és hogyan kell előadóművészeti tevékenységet folytatnia egy
producernek sikeres karierrje érdekében, valamint azoktól fogja hallani, milyen érzés is valójában evtizedek óta producerkedni vagy DJ-zni, akik ténylegesen évtizedek óta producerek vagy DJ-k.

A szeptemberben induló nappali és esti képzések jelentkezési határideje: augusztus 13.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Színház

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére