2003.10.03.

Jazz n Bass 17 – “büntetés nélkül..!”

Kultiplex
2003. október 3-án a Kultiplexben este 10-kor Dj Sil nyitotta meg a rendezvényt. Sil nagyon tehetséges dj, aki rég óta gyűjti a lemezeket és ezt jó ízléssel teszi. Előbb a drum n bass kellemes, atmoszférikus rétegeiből indult, majd a könnyebb vokális darabok kerültek elő, aztán a mélyebb, elektronikus, okosabb szerzemények következtek,
hogy felkészítse a közönséget a Sadant koncertre.

A Sadant egy évek óta működő, főleg a trip-hop, hip-hop stílusokban mozgó formáció, mely mostanra sok zenésszel bővült, így a szerze- mények élőben is előadhatóak. A Jazz n Bass 17-re átalakultak a számok, hiszen a közönség főleg drum n bass-t igényel, így élő remixeket hallhattunk, dobos, basszusgitáros, billentyűs, trombitás, gitáros, dj, mc, énekesnő és énekesek előadásában.
A koncert után két dj, Murawise és marka lépett a három lemezjátszó mögé, hogy immáron harmadszor mutassák meg a közönségnek, mit is lehet kezdeni több lemezjátszóval és keverővel. Ilyet először az Ez-Rollerz után csináltak, spontán, ahol egy óra alatt kb. negyven lemezt raktak fel, hiszen szorította őket az idő. Előadásuk szinte már a show-műsorok kategóriájába tartozik, hiszen volt scratchelés, lemezdobálás, stílusok váltakozása, vidámság, közönség összezavarása, vagy ahogy ők mondják "ez a drumnbass disco", avagy a murawisemarkashow. A vetítésről a kiégő izzók gondoskod- tak.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére