Lemezajánló

Bombay Dub Orchestra – Bombay Dub Orchestra

Six Degrees Records
A Six Degrees Records kiadásában, augusztus elejétől élvezhetjük a két angol zenei produkcióját, a Bombay Dub Orchestra első albumát. Ezidáig tv és ismeretterjesztő filmek zenei aláfestésével foglalkozott Garry Hughes és Andrew T. Mackay, majd a közös munka eredményeképpen, a banda nevével azonos Bombay Dub Orchestra albumot készítették el.

A Six Degrees Records kiadásában, augusztus elejétől élvezhetjük a két angol zenei produkcióját, a Bombay Dub Orchestra első albumát. Ezidáig tv és ismeretterjesztő filmek zenei aláfestésével foglalkozott Garry Hughes és Andrew T. Mackay, majd a közös munka eredményeképpen, a banda nevével azonos Bombay Dub Orchestra albumot készítették el. A dallamokat Indiában vették fel, majd Angliában rakták össze, amik főleg indiai népzene alapúak, trip hop elemekkel megspékelve, de érezhető a filmzene hatása is pár számban. Különféle hegedű, brácsa, zongora és csellódallamokat használtak fel, emellett klasszikus indiai hangszereket mint sitar, sarangi, tabla és bansuri. Közreműködőkben sincs hiány, több tucat zenész és énekes színesítette a dalokat.

Az albumhoz tartozik még egy cd, amin csak remixek találhatóak. Kicsit keményebb, mint az első cd, jobban kiérződnek a dub elemek.
India amúgy annyira meghatotta az urakat, hogy nem sokára látható lesz egy kis összeállítás az ottani zenészekről. A Bombay Dub Orchestra zenei aláfestésével valószínűleg.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére