TYB Ahoy! | Mayberian Sanskülotts, Isle of Man, Erica Russo

Ahoy folyami hajósok! 2017-es nyár utózengéseit énekesnők garantálják!
Térkép betöltése...
Petőfi híd, budai hídfő
2017.09.14 18:00 - 22:00
A38 Hajó
Elővételben: 800 Ft Helyszínen: 1000 Ft
Mayberian Sanskülotts, Isle of Man, Erica Russo

Itt a nyár, úgyhogy mi is vitorlát bontunk a Budapest Showcase Hub és az A38 Hajó legénységének jóvoltából, hogy új sorozatunkkal a naplementében is megmutassuk a legmenőbb hazai és külföldi, friss zenekarokat.

⚓ Erica Russo
A singer-songwriter Erica Russo egyedül érkezik gitárjával Észak-Karolinából, hogy megmutassa álmodozó folkkal ötvözött , felejthetetlen indie rock dalait. Másvilági, kísérteties dallamai egyszerre szívet melengetőek és nyomasztóak. Első EP-jét idén nyáron hozza ki. A new yorki The Deli Magazine lenyűgöző energiabombáként emlegeti őt, akiből minden hallgatásnál egyre többet fedezhetsz fel.

⚓ Isle of Man.
2015 januárjában FKA twigs egy dalának újraértelmezésével indította el saját egyszemélyes projektjét Matos Gergely, aki nemrég elsőként remixelhette a Middlemist Redet, közben márciusban megjelentette debütáló EP-jét is. Az Isle Of Man szinte kizárólag saját hangmintákból és field recording hangokból-zajokból-zörejekből építkezik, elektronikára és élő hangszerekre egyaránt támaszkodik a zenéje. Összességében különös emelkedettséget és misztikus atmoszférát áraszt és úgy experimentális, hogy a nagyívű dallamokat sem nélkülözi.

⚓ Mayberian Sanskülotts
A Mayberian Sanskülotts Csordás Zita és Balogh Gallus duójaként indult és 2011 nyarának budapesti lo-fi hulláma tette a színtér meghatározó zenekarává. A duót az érzékeny dalok és a DIY-létforma határozta meg, egy dobossal (Hromkó István) és basszusgitárossal (Szigeti Árpád) kiegészülve pedig Budapest egyik legjobb indie pop formációvá nőtték ki magukat. Legfrissebb lemezüket, az “Adlait”-ot szinte mindenki az év magyar lemezei közé sorolta.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére