Somló Cirqsz az Akvárium Klubban + Ráadásnap!

Somló Cirqsz az Akváriumban! A nagy érdeklődésre való tekintettel RÁADÁS november 27-én!
Térkép betöltése...
2017.11.26 - 2017.11.27 19:30 - 23:00
Akvárium Klub

Presser Gábor, Solti János, Karácsony János (LGT), Charlie, Animal Cannibals, Geszti Péter, Frenreisz Károly, Zorán, Gerendás Péter, Czutor Zoltán, Vitáris Iván (Ivan & The Parazol), Mohamed Fatima, Kama (Mary Popkids), Blahalouisiana: Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Pénzes Máté, Friderika, Roy és Ádám + Köves Miklós Pinyó (Piramis), Papp Szabi (Supernem), Bornai Tibor, Bródy János, valamint Somló Lily, Somló Dávid, Somló Pali, Somló Dani, Közreműködik: Modern Art Orchestra, Rendező: Novák Péter, Látvány, vetítés: Besnyő Dániel

Életművének legmarkánsabb darabjait csokorba kötve, egy nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátok, kollégák, pályatársak a tavaly elhunyt Somló Tamásról, aki most töltené be 70. életévét. A Szigetes felvezető után a „Somló Cirqsz” november 26-án még nagyobb szabású eseménnyel várja a nagyérdeműt, az Akvárium Klub NagyHalljába, ahol most az LGT tagjai is (Presser Gábor, Solti János, Karácsony János) színpadra állnak többek között olyan művészek mellett, mint Charlie, Zorán, Geszti Péter, Friderika vagy Kama (Mary PopKids).

Idén töltené hetvenedik életévét Somló Tamás énekes, basszusgitáros, szaxofonos, dalszerző, artista és jogász. A kiváló zenészt az legendás LGT tagjaként ismerhették legtöbben, de korábban az Omega zenekarban, valamint számos egyéb formációban – mint az Atlas, a Kex vagy a Non-Stop zenekar – is játszott. A tavaly elhunyt művészről méltó módon szeretne megemlékezni a család és a magyar zenész szakma, így a Sziget -1. napi koncert után, most november 26-án kerül sor, az Akvárium Klubban, még több vendég előadóval, baráttal, pályatárssal hallgathatjuk az akkor 70. életévét betöltő művész emblematikus szerzeményeit, egy 19 fős bigband által újragondolva. A koncertet egy különleges kiállítással fűszerezik meg a szervezők, amely Somló Tamás teljes életútjába enged betekintést.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére