Dec.31. MemoryLand a Millenárisban!

Budapesten, több helyszínen, 20 órán át 6 kiemelkedő külföldi művésszel és egy vadonatúj live formációval, két színpadon. NYERJ BELÉPŐT!
Térkép betöltése...
II., Kis Rókus utca 16-20.
2017.12.31 - 2018.01.01 18:18 - 06:18
Millenaris Teatrum

3D (Danny Howells, Dave Seaman, Darren Emerson), Anthony Pappa, Chris Scott aka Lexicon Avenue, Darin Epsilon, Marcelo Vasami, Kühl, East Cafe, James Cole, Robert R. Hardy

Emlékeztek azokra a fantasztikus szilveszterekre, melyek minden korosztályt elkényeztettek? Emlékeztek, amikor még nem a csordaszellem, vagy a divat hívására, hanem kizárólag a zenéért vándoroltunk akár többszáz kilométert? Emlékeztek, amikor összegyűltünk, hogy méltóképpen ünnepelhessük meg az újévet, olyan közegben, olyan művészekkel és helyszínen, amiről mindig is álmodtunk? Amikor mindenki megtalálta a szívéhez legközelebb álló zenei stílust, vagy időpontot.

Most végre újra hasonlóan nagyszabású szilveszter lesz Budapesten, több helyszínen, 20 órán át 6 kiemelkedő külföldi művésszel és egy vadonatúj live formációval, két színpadon.

A zenéről kiemelkedő nemzetközi márkák mellett a hazai élmezőny gondoskodik, éjfélig klasszikus értelemben vett időutazással, éjféltől pedig szigorúan az újévnek megfelelő legújabb zenékkel. A technika és a megvalósítás nemzetközi csúcsszínvonal, a helyszín pedig – a Millenáris B-épülete – korábban sosem adott otthont elektronikus zenei rendezvénynek.

A Coca-Cola és a Global Underground bemutatja.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére