Dec.30. A38 Előszilveszter 2017 az A38 hajón

Csak klasszikus breakbeat és drumandbass egész este! NYER PÁROS BELÉPŐT!
Térkép betöltése...
Petőfi híd, budai hídfő
2017.12.30 - 2017.12.31 23:30 - 05:00
A38 Hajó
990 Huf
LUDMILLA (Ayra, Perfecto) - "Good Old Days" Set, DJ PALOTAI (Tilos Rádió, Rewind) - "Classic" Set, NINJABREAKZ DJS - "Nu Skool" Set

Azok a régi szép idők… Azok a régi szép emlékek…

Immáron az ötödik alkalommal kerül megrendezésre az A38 Hajó elővszilveszteri bulija. Az elmúlt 4 év nagysikerű teltházas eseményei után közkívánatra idén újra Good Old Days az A38-on, Szilveszter előestéjén!!!

Azóta is sokszor jutnak eszünkbe felejthetetlen pillanatok, egy-egy buliban és koncerten átélt élmény azokból az időkből, amikor még minden egy kicsit másról szólt, mint manapság.

Itt az idő nosztalgiázni és feleleveníteni a múltat! A fellépők az alkalom kedvéért speciális szettekkel készülnek erre a különleges estére.

Velünk lesz PALOTAI ZSOLT, aki közel 30 évvel ezelőtt kezdte pályafutását a legendássá vált Tilos az Á-ban, valamint itt lesz LUDMILLA is, aki 20 éve áll a lejátszók mögött, és kimondottan erre az alkalomra előkapják majd a 2000-es évek legjobb lemezeit. A fellépők között ott lesz továbbá a NINJABREAKZ csapata, akik több, mint 10 éve a hazai elektronikus zenei szcéna részesei. Ők szintén a régi zenéket fogják előtérbe helyezni, amit már oly sokan, és oly sokszor kértetek.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére