Máj.5. LOVING ARMS is fellép az Antropos.hu 14.Születésnapon

Eltelt egy újabb év, itt egy újabb születésnap. Máj.5-én, a Liget clubban őrületes party-ra várunk: fellép a LOVING ARMS,  Groovelyne és Thomx. NYERJ BELÉPŐT és PEZSGŐT!
Máj.5. LOVING ARMS is fellép az Antropos.hu 14.Születésnapon
Térkép betöltése...
Népligeti út 2.
2017.05.05 - 2017.05.06 21:00 - 06:00
Liget Club
Belépő: 30 éves kor felett INGYENES! /  Hölgyeknek a belépő 500 Ft, uraknak 1000 Ft
ANTROPOS.hu 14. Születésnapi Party a Liget Dance ARÉNÁBAN: LOVING ARMS,  Groovelyne vs Thomx,  VJ: Praxinoscope visual (antropos.hu) // RNB terem: Dimofat, Zsibi D // RETRÓ terem: Dj Dominique, BanDJ, Sampler
NYERJ BELÉPŐT és PEZSGŐT: Máj.5. Antropos.hu 14.Születésnap @ LIGET club

Eltelt egy újabb év, és itt egy újabb ünnep: május 5-én, a budapesti Liget clubban őrületes Antropos.hu születésnapi party-ra várunk. Az Antropos.hu kulturális online magazin 14. születésnapját ünnepli olvasóival, szerkesztőivel, ismerőseivel, barátaival a Népligetnél, (közel a Planetáriumhoz), a Liget clubban, az ország legnagyobb szórakozóhelyén.
A Liget Dance ARÉNÁBAN a LOVING ARMS dj-páros, illetve dj Groovelyne és dj Thomx áll majd a lemezjátszók mögött. Lesz ezen az estén őrületes hangulat, modern elektronikus tánczene, torta, tüzijáték, konfettieső, és lézershow egy hatalmas csillár alatt. A klub másik két termében R’N’B és retró zenék is szólnak majd. Ha elmúltál 30 éves, nem kell sorban állnod, és INGYEN bejöhetsz!

 

NYERJ PÁROS ingyenes belépést, asztalfoglalást, és egy üveg pezsgőt az ANTROPOS.hu-n ITT! >>>

►Ingyenes asztalfoglalás: 0670-527-527-2
►minden pénteken 21-23h között a 0.33 l-es Heineken SÖR 99 Ft!

 

Liget club

Köszönet a támogatóknak: Liget Club, Funzine, Epic Media, Partyfoto.hu, Partyspace.hu, Beatdose.comFoodbudapest.huStreetfashionbudapest.com


Kapcsolódó cikkek:
NYERJ BELÉPŐT és PEZSGŐT: Máj.5. Antropos.hu 14.Születésnap @ LIGET club Eltelt egy újabb év, és itt egy újabb ünnep: május 5-én, a budapesti Liget clubban őrületes Antropos.hu születésnapi party-ra várunk. NYERJ BELÉPŐT és PEZSGŐT!
Dj Groovelyne új tehetség a budapesti éjszakában 8 év lemezpörgetés után produceri vizekre evezett, és "melodic house" stílusban tető alá hozta debüt felvételét.
DJ portré: Groovelyne Groovelyne mesélt az Antropos.hu-nak zeneírásról, dj-zésről, példaképekről, és kedvencekről. INTERJÚ!
Groovelyne: How It Feels [klip]  Groovelyne – How it feels, rövid előzetes, megjelenés előtt itt már megtekinthető... VIDEÓ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére