Máj.5. LOVING ARMS is fellép az Antropos.hu 14.Születésnapon

Eltelt egy újabb év, itt egy újabb születésnap. Máj.5-én, a Liget clubban őrületes party-ra várunk: fellép a LOVING ARMS,  Groovelyne és Thomx. NYERJ BELÉPŐT és PEZSGŐT!
Máj.5. LOVING ARMS is fellép az Antropos.hu 14.Születésnapon
Térkép betöltése...
Népligeti út 2.
2017.05.05 - 2017.05.06 21:00 - 06:00
Liget Club
Belépő: 30 éves kor felett INGYENES! /  Hölgyeknek a belépő 500 Ft, uraknak 1000 Ft
ANTROPOS.hu 14. Születésnapi Party a Liget Dance ARÉNÁBAN: LOVING ARMS,  Groovelyne vs Thomx,  VJ: Praxinoscope visual (antropos.hu) // RNB terem: Dimofat, Zsibi D // RETRÓ terem: Dj Dominique, BanDJ, Sampler

Az Antropos.hu kulturális online magazin 14. születésnapját ünnepli olvasóival, szerkesztőivel, ismerőseivel, barátaival a Népligetnél (közel a Planetáriumhoz), zenével, tánccal, koktélokkal és kiállítással a Liget Clubban, az ország legnagyobb szórakozóhelyén.

NYERJ PÁROS ingyenes belépést, asztalfoglalást, és egy üveg pezsgőt az ANTROPOS.hu-n ITT! >>>

 

Május 5-én a Liget Club – Dance Arénában az ország legdinamikusabb dj-párosa, a LOVING ARMS lép fel – a Rádió1 DjFactory című műsor szerda esti lemezlovasai/műsorvezetői. Dj-szettjeik vagányak, energikusak, nem meglepő a Club House, Future House, RNB és Trap jól átgondolt okos kivitelezése.

 
A dj-pultban lesz GROOVELYNE – aki a 2016-os Ballentines Music Awards év felfedezettjei közé került, ő a Liget Club Dance Aréna péntek esti házigazdája.
Fellép még dj THOMX is – aki a 2013-as fővárosi Moulin Rouge házigazdája, és olyan klubokban és bulikban fellépett már, mint a siófoki FLÖRT, vagy a Beach club, Lights Off Szilveszter, Total Dance, Efott, Papp László Budapest Sportraréna, Syma csarnok.
Az Antropos.hu bulik állandó látványfelelőse Vj Praxinoscope ezuttal is különleges képekkel készül, hogy színesebb legyen az este.

 

A Liget club területén elhelyezett tv-ken, az ‘Alternative Budapest’ exibition by KoPé – Az első GIF kiállítás tekinthető meg egész este!
> Kovács „KoPé” Péter grafikus 2012-től elindította az ‘Alternative Budapest’ projektet, amelynek darabjait kezdetben az Instagrammon, majd a Facebookon és a Tumblr-publikált, míg el nem kezdte képeit kiállítani. Budapestalternative.tumblr.com oldalán már előfordult, hogy találkozhattunk mozgó GIF képeivel, de ezúttal az első ‘Alternative Budapest’ GIF kiállításon láthatjuk most, ahogy egy UFO lebeg a Délinél, zombik pislognak a 18-as villamoson, meteor zuhan a Szabadság híd fölött, vagy űrhajók repülnek el a Parlament fölött.
Mi az ‘Alternative Budapest’? Képein jellegzetes budapesti helyszínek láthatóak a popkultúra (néha a blockbuster-filmek) emblematikus elemeivel megspékelve. Itt egy Tyrannosaurus kel át a Szabadság hídon, ott egy gigantikus Super Mario zúzza a Duna parti házak tetejét. De egyik ismertebb képén a Galaktikus Birodalom építkezik a Parlament fölött. Sokan sokféleképpen próbálták értelmezni e képeket: a pop kultúra hazai térnyerésének szimbólumai, a fantázia varázsának meglibbentése, vagy csak öncélú szórakozás…

 

 

Lesz május 5-én este a Liget clubban őrületes hangulat, modern elektronikus tánczene, buli, kiállítás, torta, tüzijáték, konfettieső, és lézershow egy hatalmas csillár alatt. A klub másik két termében R’N’B és retró zenék is szólnak majd.

Fellépők: Liget Dance ARÉNÁBAN: LOVING ARMS, Groovelyne vs Thomx, VJ: Praxinoscope visual (antropos.hu) // RNB terem: Dimofat, Zsibi D // RETRÓ terem: Dj Dominique, BanDJ, Sampler
Kiállítás: ‘Alternative Budapest’ exibition by KoPé – Az első GIF kiállítás 


►Ha elmúltál 30 éves, nem kell sorban állnod, és INGYEN bejöhetsz!

 

 

►Ingyenes asztalfoglalás: 0670-527-527-2
►minden pénteken 21-23h között a 0.33 l-es Heineken SÖR 99 Ft!

 

Liget club

Köszönet a támogatóknak: Liget Club, Funzine, Epic Media, Partyfoto.hu, Partyspace.hu, Beatdose.comFoodbudapest.huStreetfashionbudapest.com


Kapcsolódó cikkek:
Dj Groovelyne új tehetség a budapesti éjszakában 8 év lemezpörgetés után produceri vizekre evezett, és "melodic house" stílusban tető alá hozta debüt felvételét.
DJ portré: Groovelyne Groovelyne mesélt az Antropos.hu-nak zeneírásról, dj-zésről, példaképekről, és kedvencekről. INTERJÚ!
Groovelyne: How It Feels [klip]  Groovelyne – How it feels, rövid előzetes, megjelenés előtt itt már megtekinthető... VIDEÓ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére