Dance Theatre of Harlem – Színpompás Harlem a Müpa-ban

A Brahms Variations (Brahms-variációk) című darabban a Napkirály udvara találkozik a Harlem nagymenőivel.
Dance Theatre of Harlem - Színpompás Harlem a Müpa-ban
Térkép betöltése...
2017.11.23 19:00 - 21:00
Művészetek Palotája


A klasszikus balett révén megváltoztatni az emberek életét – ez a Dance Theatre of Harlem ars poeticája, amelyet a világhírű társulat a megalapítása óta eltelt közel fél évszázadban következetesen és sikeresen képvisel előadásai, világszínvonalú táncművészeti iskolája, valamint sokoldalú képzési programjai révén.

Az immár második generációs vezetés az alapító Arthur Mitchell vízióját viszi tovább. Virginia Johnson művészeti vezető és az alapító primabalerina, a jelenlegi ügyvezető igazgató Anna Glass markánsan valósítja meg a társulat célját: a 21. században is építeni, inspirálni és erőt adni a közönségnek a művészet erejével. Változatlan elkötelezettséggel ragaszkodnak az évek során elért magas színvonalhoz, emellett új és új rétegeket igyekeznek megszólítani az önállóságról, önkifejezésről és egyéni felelősségről szóló üzenetükkel.
A Brahms Variations (Brahms-variációk) című darabban a Napkirály udvara találkozik a Harlem nagymenőivel. Az Equilibrium – Brotherhood (Egyensúly – Testvériség) a testi erő, a sportosság és a báj segítségével fedezi fel a férfiúi kötődések fontosságát és a saját életükre gyakorolt pozitív hatását. A Change (Változások) – ahogyan címe is sejteti – a hagyományos értékek, szokások átformálásáról szól. A Vessels (Hajók) egy kalandos utazás élményét eleveníti fel.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére