Astronautmusic X Corvin Club presents: Oliver Huntemann

Térkép betöltése...
VIII., Blaha Lujza tér 1-2.
2017.04.28 22:00
Corvin Club
EARLY BIRD: 2000 Huf, Next Release: 2500 Huf, Door: : 3000 Huf
Oliver Huntemann (GER), Musoé (GER), Obrotka aka Goodspeed, Metha

15 éve április 28-án indult útjára az első űrturista a Szojuz TM-32 űrhajóval, ezt mi itt az Astronaut Music-nál ismét égi jelnek vettük, és erre napra időzítettük a veterán asztronauta Oliver Huntemann szokásos évi budapesti fellépését. Ha Tolnát – Baranyát nem is, de megjártunk vele számos budapesti és vidéki klubbot, hogy ezúttal ismét a Corvin Club-ban kössünk ki, ami nemcsak a mi kedvenc helyszínünk, hanem Olivéré is. Összes eddigi magyarországi fellépése közül a tavalyi Corvinos bulit emelte ki, mint az eddigi legjobbat, ami nem véletlen, hiszen a Huntemann hangzás és klub hangulata kéz a kézben járnak. Sötét, zegzugos, felkavaró , vad és minimalista, ha nem vigyázol könnyen eltévedsz benne, hogy végül széles mosollyal az arcodon ismét magadra találj a táncparketten.

Habár több mint 25 éve a pályán de az újsütetű férj, igen Olivér megházasodott :), Dubfire kedvenc szerzőtársa, Herr Huntemann kicsit sem lassít a tempón, sőt. Szabad hétvégéje csak nagyon elvétve akad a naptárában, új megjelenések, szerzői album, a nevével fémjelezett Kontrast Artists Agency, a vártnál mindig jóval hosszabb szettek, tavaly közel 4 órát zenélt, és alig akarta abbahagyni :) Ezért a köszönet leginkább benneteket illet kedves Corvin Club / Astronaut Music közönség! ♥ Idén ami a német technot illeti duplázunk és elhozzuk nektek Musoé-t. A török felmenőkkel rendelkező dortmundi srác neve ismerősen csenghet a Mark Deutsche & Musoé projektből, „Push” . című zenéjükre egyből lecsapott a Noir Records, a track hetekig a Beatport Techno Top 100-as lista 8. helyén tanyázott, ez hozta el számukra az áttörést. A Senso , Paso Music, Circle Music vagy a Get Physical csak néhány a labelek közül ahol megjelentek. Warm-Up ahogy az astroshow esteken megszokhattátok by Obrotka aka Goodspeed , a reggeli tornáért pedig Metha felel majd.

Adott lesz: sok hang, kevés fény, fémes minimalizmus, kétértelmű grooveok, elegendő italkészlet, körhintázás a tejút mentén , nagy mosolyok, techno overdose :)

Itt a story vége de a te filmed még csak most kezdődik, mindegy, hogy veterán vagy az első kilövésre váró asztronauta , „visszaeső huntemann rajongó”, dancing queen, backstage fan, statiszta vagy főszerepre áhítozó, kezdő vagy haladó corvinista, esetleg csak egy érdeklődő turista vagy a marsról… Április 28 péntek Corvin Club… TE mi leszel, ha itt leszel?

Need a trip to one new Universum? Galactic…Dirty…Nasty Be a part, be there! :)


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére