Elle címlapok az irreális testkép ellen

Önbizalomra fel! - ezt hirdeti az Elle áprilisban megjelenő száma, amelyhez rögtön három borító is készült különleges modellekkel... FOTÓK!

Önbizalomra fel! – ezt hirdeti az Elle áprilisban megjelenő száma, amelyhez rögtön három borító is készült különleges modellekkel. Vagány, kivételes nők hódítják meg a címlapot, akikben az a közös, hogy egyikük sem illik bele a képbe, amit általában az emberek tökéletességnek gondolnak. Pedig szépségük, inspiráló kisugárzásuk vitathatatlanul tükröződik a magazin borítóin és önbizalmukról sokan példát vehetnének.

A magazin minden évben előrukkol legalább egy rendhagyó címlappal, most a “Love your body” alcímnek megfelelő képi világgal. Az irreális testkép ellen kampányoló címlapsztárok a magazin hasábjain megosztják személyes történeteiket azzal a céllal, hogy önbizalomhiányos nőtársaik számára megmutassák, mennyire fontos önmagunk szeretete.

A három címlapsztár ízig-vérig nő, és más-más okokból lettek az Elle áprilisi számának arcai. Mindhárman arra buzdítanak, fogadd el és szeresd önmagad, a testalkatod, az adottságaid, főleg, ha nem tudsz változtatni azokon. A borítón szereplő Ráskó Eszter humorista, Széles Adrienn modell és Lukoviczki Réka blogger mind megtanultak „tökéletlenségükkel” teljes életet élni, és tudjátok mit? Plus size-nak lenni, ritka bőrbetegségben szenvedni vagy műlábbal élni egyáltalán nem jelent tökéletlenséget. Pontosan ez az, amit az Elle borítójának három gyönyörű szereplője bizonyít.

elle 2017/04 elle 2017/04 elle 2017/04

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére