Dublic - Halloween Riddim Minimix 2017

Dublic: Horror és őrült ritmusok egy mixben

Ütős ritmusokkal és félelmetes dallamokkal teli horror mix a Dublic-tól. HALLGASD!

Október végére két nagy bulin is találkozhatunk a Dublic ikrekkel. Hogy könnyebb legyen ráhangolódni a Halloween-re, ütős ritmusokkal és félelmetes dallamokkal teli horror történetet hallgathatunk végig. Imádjuk az ilyen speciális Dublic mixeket!

 

A Dublic fellép október 27-én a Next Level Halloween Festival-on a Barba Negrában, ahol fellép 6 külföldi és 6 hazai fellépő egy este. A Dublic mellett a keverők mögé lép: TRAMPA (NSD – Black Label / UK), STABBY (NSD / UK), EH!DE (NSD / ES), CODE:PANDORUM (Crowsnest / DE), MURDA (Disciple, Crowsnest / UK), QOIET (Crowsnest / DE), B’ANDRE (Next Level / HU), SKRUDE (Next Level / HU), SAMMIE BEATS (Next Level / HU), BEVILD (Next Level / HU) és MYAMO (Next Level / HU).

dublic

Október 31-én sem kell pihenni, a Dublic speciális Halloween settel fellép a Budapest Trap Squad – Halloween partyn is a Dürer kert nagytermében, de ott lesz még B’ANDRE, SKRUDE, SAMMIE BEATS, DJ NARA, DJ GOZTH, MYAMO, BEVILD és SLANKI. Trap, riddim, dubstep, bass house és minden ami friss, új és aktuális, meg persze őrült hangulat és kedvező jegyárakkal várnak.

Kapcsolódó cikkek:
Dj portré: A Next Level tagok közelebbről A Dublic ikrek, B’Andre, Skrude és Sammie Beats külön-külön is mesélt személyes élményeiről, dj-zésről, zenéről, zeneírásról... INTERJÚ!
Dj portré: A Next Level több mint buli Dublic ikrek, B’Andre, Skrude és Sammie Beats: ők a Next Level állandó fellépői. Az ANTROPOS.hu kérdéseire válaszoltak! INTERJÚ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére