Dj portré: Nemis

Nemis az Antropos.hu-nak elmondta, milyen volt az első fellépése, hogyan találkozott a Night Life-fal, és miylen zenéket hallgat otthon...

-Hogyan kerültél kapcsolatba a zenével? 

-Már egészen kicsi koromban – 4 évesen – foglalkoztatott a zene világa. Még írni, olvasni sem tudtam, de már javában jártam zeneiskolába, ütős tanszakra, ahol doboltam és xilophonoztam. Később gitározni is megtanultam. Az első komolyabb élményem, mikor a zeneiskola színpadán játszottam el a Circus Polkát xilophonon a tanári kar kíséretével.

 

-Mikor, hogyan kezdtél először zenét írni? 

-2016-ban írtam az első minimal zenémet, Woodpeckers From Space címmel. A barátaimmal közösen elmentünk egy buliba, az egyik budapesti nagy disco-ba, és teljesen magával ragadott az ottani hangulat és a dj-k profizmusa, a hangzás és a zenének húzása, lüktetése.

nemis

 

-Milyen stílusú zenéket játszol mostanában?

-Nagy kedvenc a Minimal.

 

-Szerinted fontos egy dj-nek zenét is írni? 

-Egy dj lehet népszerű zeneírás nélkül is, ha ügyesen zenél, és jó bulikat csinál, de véleményem szerint jó ha egy dj-nek vannak saját dalai, mert akkor jobban köthető a neve a zenéihez…
-Emlékszel az első fellépésre?

-Mint ahogy legtöbb dj, én is amikor először mentem bulizni, már akkor sem a táncparkett érdekelt, hanem a dj-pult. Az első fellépésem a budapesti Club Play-ben volt egy NIGHTLIFE bulin. Hú de izgultam. :D Nehéz volt magam elengedni az elején, de láttam a közönségen, hogy tetszik nekik amit csinálok, és kezdeti félelmem ellenére, alig akartam abba hagyni. :D Leírhatatlan élmény volt!

 

-Melyik volt az első olyan track, amit már alig vártál, hogy lejátszhass?

-Természetesen ez a saját zeném volt.

 

-Kedvencek?

-Sok kedvencem van. Igazából nem szeretnék kiemelni senkit, de aki igazán nagy hatással volt rám: Daniel Aguayo. Nagyon megkedveltem őt és a stílusát, mindig óriási hangulatot csinált. Hazai klubbok közül nagy kedvencem a Liget Club, de a Club Play-t és a Café del rio-t is nagyon szeretem.

 

-Hogyan kerültél kapcsolatba a Night Llife-fal? 

-A NIGHTLIFE-fal 2016-ban kerültem kapcsolatba, a zeném által. Zenéltem már a Ligetben, a Playben, Rioban stb… Remélem, hogy a NIGHTLIFE-nak köszönhetően még nagyon sok helyre eljutok majd a közeljövőben… :)

 

 

-Mi a terv 2018-ra?

-Még több, még jobb zenék, óriási bulik, rengeteg fellépés a NEXT GENERATION-nel! :)

 

-Milyen zenéket hallgatsz otthon?

-Igazából minden stílusra vevő vagyok, mindegyiket kedvelem, régi nagy slágerektől kezdve rap, psytrance, minimal, edm, deep house…

 

2018 jan/febr. TOP10:

  1. Daniel Aguayo – GOTHAM
  2. Syndicate – Metro
  3. J Balvin, Willy William – Mi Gente (Saját elgondolásban)
  4. Jobani & Jus Deelax – Balloon
  5. Daniel Aguayo, Nemis – Hydrogen
  6. Nemis – UP!
  7. Techno Rocker (Jackwell Edit)
  8. TWIIG – Tarantella
  9. Ida Corr vs. Fedde Le Grand – Let Me Think About It (COMBO! Nathan Thomson Bootleg)
  10.  Julio Leal, Miguel Maldonado – Big mac Minimal

 


FIGYELEM!!! Március 10-én 15 éves az Antropos.hu. NYERJ PÁROS BELÉPŐT ITT >

Kapcsolódó cikkek:
Dj portré: Antonyo - Én szorakoztató dj vagyok A Music.fm dj-je mesélt az ANTROPOS.hu-nak Szecseiről és a kezdetekről, zeneírásról, kedvencekről.
DJ portré: Groovelyne Groovelyne mesélt az Antropos.hu-nak zeneírásról, dj-zésről, példaképekről, és kedvencekről. INTERJÚ!
DJ portré: Stereo Palma vagy Náksi az ismertebb? Náksi válaszolt az Antropos.hu-nak mesélt arról a bizonyos dalról, dj-zésről, tehetségkutatásról. Márc.25-én focit néz és fellép élőben a Liget clubban. INTERJÚ!
Dj portré: ZAREH KAN Zareh Kan a Minimal Madness bulik rezidense válaszolt az Antropos.hu kérdéseire. Mesélt zenéről, dj-zésről és kedvencekről. INTERJÚ!
Dj portré: Strong R. Focistának készül, de dj és producer lett, Martin Garrix is játszotta dalát. Strong R. nyilatkozott az ANTROPOS.hu-nak. INTERJÚ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére