Dj portré: BaRNeY RoSS – A techno számomra életérzés

BaRNeY RoSS nem csak szereti, de átéli a technot. Az ANTROPOS.hu-nak mesélt. INTERJŐ!

-Hol találkoztál először a zenével?

-Legelőször kiskoromban találkoztam a zenével, szüleim kazettáit hallgattuk öcsémmel. Már akkor magával ragadott a zene, megnyugvást éreztem mikor hallgattam a számomra ismeretlen traceket. Akkor már tudtam, hogy nekem több kell, mint a magam szórakoztatása.

 

-Mikor és hol DJ-z tél először?

-Az első fellépésem napja a mai napig tisztán bennem él. 2014.04.11 Electronic Music Fashion (Club Angels), egy helyi kis club ahol hatalmas megtiszteltetés volt az akkor meghatározó személyek előtt zenélnem!

 

-Hogyan írnád le azt a zenét amit játszol?

-A techno számomra nem zene,hanem életérzés ,sokan kérdezik tőlem mit szeretek benne. A technot nem szeretni kell,hanem érezni .A tömegzene messze áll tőlem, ezért is választottam stílusomnak a technot mert tükrözi a személyiségem!

 

-Mi volt az 1. Track amit alig vártál hogy játszhass? 

-Sanfranciscobeat & Daniel Wild Lake. Természetesen Beatportról vásároltam meg, a Track pedig azóta is a kedvencem.

BaRNeY RoSS

 

-Kedvenek?

-Sanfranciscobeat, van szerencsém őt személyesen is ismerni, mint DJ ,mint magánszemély egy hatalmas nagy arc. Kedvenc producerem Jay Lumen, iszonyat jó trackeket csinál,a Beatport számok magukért beszélnek. Kedvenc kiadom az Intervamp. Azért a kedvenc kiadóm mert támogatja magyar zenét. Kedvenc hazai clubom az a Corvin Club .külföldi szórakozóhelyen sajnos még nem volt lehetőségem sem bulizni, sem zenélni, így nincs összehasonlítási alapom.

 

-Legjobb buli?

-A Legjelső bulim volt egyben a legemlékezetesebb is. Az első alkalom volt hogy nagy létszámú hallgatóságnak zenéltem. 2014.04.11 én volt az Electronic Music Fashion melynek én voltam a rezidens DJ-e. A szórakozó hely ahol ezt a partysorozatot elkezdtük az tulajváltáson esett át, így az álltalunk vezetett bulikat már nem szervezik. De említhetem még a Prime Fm es fellépésemet is amely 2015 Május 5.én volt leadva.

 

-Milyen zenéket hallgatsz otthon?

-Populárisabb zenéket is hallgatok pl Dorina Buli Buli, Kis Grofó… Nem dehogy, nem ment el az eszem.
Itthon háttérbe szorul a techno, de rosszabb napokon előveszek egy két húzósabb mixet is. Próbálok nyitni a magyar underground stílus felé Drum & Bass pl Jummodaddy, Brains Cloud9+ , de néha becsúszik a repertoárommba egy kevés hazai Rap (AK26, Dmien)

 

-Mi a véleményed az általad képviselt hazai irányzat hazai és nemzetközi helyzetéről?

-úgy vettem észre, hogy a hazai irányzat jó irányban halad,beszélhetünk már nagyobb Undergrund fesztiválokról is, amik kifejezetten a technozene köré építkeznek. Ez még eléggé szűk réteget érint szemben a populáris zenékkel,mivel ezt a fajta irányzatot előítélet lengi körül,gyakran párosítják az műfaj kedvelőit különböző tudatmódosító szerek felhasználóival. Jelenleg a mainstream az, ami háttérbe szorítja az undergrund műfajt.

 

2018 márc. Top 10:

  1. No.1 Sanfraciscobeat & Daniel Wild_Lake
  2. Rebekah_Self Destruct
  3. Pfirter_Rige
  4. Sanfraciscobeat_Contrast
  5. Sanfranciscobeat_Revivalism
  6. Hot X_Sidevinder
  7. Sam Pagini_Rave
  8. Bjarki_I wanna go Bang
  9. Oxia_Domino
  10. Sanfraciscobeat_Night Shift

 


FIGYELEM!!! Március 10-én 15 éves az Antropos.hu. NYERJ PÁROS BELÉPŐT ITT >

Kapcsolódó cikkek:
Dj portré: Antonyo - Én szorakoztató dj vagyok A Music.fm dj-je mesélt az ANTROPOS.hu-nak Szecseiről és a kezdetekről, zeneírásról, kedvencekről.
DJ portré: Bergi - A grime és a garage új aranykorát éli Márc.10-én dj Bergi is fellép az Antropos.hu 15.születésnapján. Ő aki az 1. születésnapon is ott volt! Kérdéseinkre válaszolt! INTERJÚ!
Dj portré: Greg Noise - Nem elég az, hogy beállsz a pult mögé Az élettel és jókedvvel telt Greg Noise megnyílt nekünk. INTERJÚ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére