Danny Boyle rendezi a 25. Bond-filmet?

2018. 02. 25. 18:04 - Kajdi Júlia/filmtekercs
Bár magát a filmet 2019-re ígérik, Daniel Craig főszereplését leszámítva egyelőre nem sok minden dőlt el...

Bár magát a filmet 2019-re ígérik, Daniel Craig főszereplését leszámítva egyelőre nem sok minden dőlt el biztosan a legújabb James Bond-film háza táján. Az egyelőre Bond 25 projektcímmel futó alkotás azonban lehet, hogy végre rendezőre talált Danny Boyle személyében – írja a Collider.

Kisebb huzavona után ugyan, de az egy ideje biztos, hogy Daniel Craig még egyszer belebújik a 007-es titkos ügynök, James Bond bőrébe. Hiába azonban a biztos 2019 novemberi dátum, se rendező, se forgatókönyvíró azaz se történet nincsen még lefixálva a készülő filmhez. Tény, hogy a producerek, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson megállapodni látszottak az írópáros Neal Purvis és Robert Wade forgatókönyvírókkal, most mégis borulhat minden.

Az Oscar-díjas Danny Boyle (Trainspotting (könyvkritika), T2 Trainspotting (könyvkritika és filmzene kritika), Gettómilliomos, 127 óra) ugyanis szemet vetett a projektre és szívesen megrendezné a maga Bond-filmjét. Kedvenc írója, John Hodge pedig bevállalta a forgatókönyvet. Boyle egyébként már 2012-ben előjött egy különleges Bond-ötlettel, amelyet a londoni Olimpiára készített rövidke 007-es szegmens ihletett. 6 éve történt már tehát, hogy Danny Boyle megízlelte, milyen is a világ leghíresebb titkos ügynökének univerzumához hozzáadni és állítólag Daniel Craig-gel is átbeszélte már akkor a filmtervét.

Most jött volna el az ideje? Hodge-nak egy bő hónapja van befejezni a forgatókönyvet, amit aztán Broccoli és Wilson véleményez majd. Ha tetszik nekik, akkor Boyle-é a rendezési jog is.

james-bond-24-poster

A cikk folytatása ITT!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére