CLAUDIA: Ma éjjel [KLIP]

A klipben feltűnik egy helyi hip-hop táncművész is, Sabrina Paiano. VIDEÓ!
 • CLAUDIA: Ma éjjel [KLIP] (04:38)

  A videót Genf szívében forgatták, hiszen Claudia az emúlt néhány évben elsősorban Svájcban tevékenykedik.

  A dal zenéjét Claudia szerezte, a szövegét pedig Major Eszter írta, akinek a tollából már számtalan sláger született. Angol verziója (Tonight) megtalálható Claudia második, Fire c. nagylemezén, mely tavaly ősszel jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában. A számhoz francia nyelvű változat is készült (Ce soir), melynek szövegét a Jean-Jacques Goldman által is méltatott munkásságú francia Néotom Sv jegyzi.

  A Fire c. album további érdekessége, hogy egy nemzetközileg sokszínű közreműködés eredménye – az olyan elismert hazai producereken kívül, mint például Szepesi Zsolt azaz Sean Darin, Pacsai Márk „Markanera” és Szűcs Norbert, svéd, amerikai és svájci producerek is dolgoztak rajta, többek között Richard Meyer (The Corrs, Shania Twain, Britney Spears, Bastien Baker stb.).

  Claudia azonkívül, hogy énekes-dalszerző és már két, saját szerzeményeit tartalmazó nagylemeze is megjelent (Enough – 2013, NarRator Records, Fire – 2016, Tom-Tom Records), orvosi végzettséggel is rendelkezik és egyben szakmájában is dolgozik Svájcban, továbbá a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának PhD-jelöltje.

  Claudia első videója, a Perfect, a nőknek a társdalomban elfoglalt aktuális helyzetének kérdését helyezi a fókuszába, mely téma jelenleg is jelentős aktualitással bír.

  A fiatal énekes-dalszerzőnő éppen a jövő évi svájci és brit turnéjára készül, legutóbb pedig Franciaországban adott koncertet zenekarával.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Antropos TV

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére