2008. december 29. - hétfő / 21h

ANTROPOS.hu NIGHT! a Corvintetőn

Corvintető (Budapest, VIII., Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából.)
Végre újra együtt bulizhatunk azokkal, akik az ANTROPOS.hu-t magukénak érzik! Karácsony és szilveszter között félúton a legjobb program, az év végi ereszd el a hajam előtt és az ünnepi hangulat tetőzése után. A Corvintetőn, december 29-én, játszik nekünk a Beat Dis, Varga Zsuzsa beindítja motorjainkat, majd DJ Cheeky és Metha pörgeti a bakelitet!


Végre újra együtt bulizhatunk olvasóinkkal, barátainkkal, minden kedves velünk együtt dolgozóval és azokkal, akik az ANTROPOS.hu-t magukénak érzik. Karácsony és szilveszter között félúton a legjobb program, az év végi ereszd el a hajam előtt és az ünnepi hangulat tetőzése után. Eresszétek ki a fáradt gőzt, az Antropos.hu Night bulin, a Corvintetőn, december 29-én.
Játszik nekünk a Beat Dis, Varga Zsuzsa beindítja motorjainkat, majd az Antropos.hu DJ-i Cheeky és Metha pörgeti a bakelitet, hogy a szemünk se unatkozzon a Praxinoscope csapata fog gondoskodni a vizuálról. Ja, ha este tizenegy előtt jössz Varga Zsuzsa hanghordozót kapsz ajándékba!


Beat Dis / live: Nevezték már hazai Massiv Attack-nek, énekesnőit hasonlították a Morcheeba előadóihoz, hangszerelését a Roots-hoz, az énekes-komponista Csigó Tamást pedig Trickyhez. Ezek a hasonlatok azonban meglehetősen sántítanak, de a zenekar egyedülálló és enyhén szólva is behatárolhatatlan zenei élményt nyújt. A karcos gitárhangok kiválóan ellenpontozzák a több hazai zenekarban vendégénekesnőként megismert Judie J. dallamait, a mutáns, mégis fülbemászó hangszerelés pedig hol Kurt Weil világába, hol az urbánus rock-hip-hop-univerzumba enged bepillantást.





Varga Zsuzsa / live: Nem lehet kategorizálni, de miért is kéne. Az est.hu kritikusa szerint: „Zsuzsa száguld az elektro-pop-rock sztrádán – olyan vagány csajok nyomában, mint Peaches, Miss Kittin, vagy a Chicks On Speed frontleányai”. Pár hete épp neves producerekkel (Titusz, Fine Cut Bodies,Tits & Clits) remixerekkel készített lemezt, amely már elérhető a myspace-en. Új csajpunk klipje, a “Szállj ki a kocsimból” elcsíphető az MTV slágerlistáján és a youtube-on, ütős zenéjével és csapatával koncerten megnézni kötelező!

Az est további fellépői az ANTROPOS.hu már jól ismert művészei; DJ Metha és DJ Cheeky zenéi mellett VJ Praxinoscope képi világa fogja ezt az estét a Corvintetőn különlegessé tenni.


ITT NYERHETSZ ingyenes belépést erre a bulira!

FIGYELEM, ha regisztráltál és jelentkeztél a party@antropos.hu címen, és az első 20 regisztrált jelentkező között vagy, akkor TE féláron bejöhetsz a buliba!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére