Hangulat, amely belülről fakad (video-riport)

Budapest Riddim Band a Cökxpônban
Reggae és dancehall slágerektől volt hangos november 22-én éjjel a Cökxpôn Café Theater, ahol ezúttal MC Milli Chab, Spoilahbwoy és a Budapest Riddim Band gondoskodott a hangulatról. Stábunk a helyszínen járt, és a szórakozóhely múltjáról, illetve a zenekarról igyekezett minél több információt begyűjteni...

A Budapest Riddim Band volt a vendégzenekar a Cökxpôn Café Theater legutóbbi PASO Ska-reggae klub rendezvényén. A formáció MC Milli Chabnak és Spoilahbwoynak szolgáltatta az alapokat, akik reggae és dancehall slágerekkel szórakoztatták a késői órákra szép számban összegyűlt többnyire fiatalokból álló közönséget. Az élő zenét követően pedig a PASO Sound system és a Sound Sistaz tagjai adták a talpalávalót a még állva maradtaknak hajnalig.
Stábunk a helyszínen járt, és a szórakozóhely múltjáról, illetve a zenekarról igyekezett minél több információt begyűjteni. És persze a helyi hangulatotból is megpróbált minél többet objektív végre kapni, és egy rövid videó formájában megőrizni az utókornak.
Az ambient műfajcsalád múltjába Fucskár Egon csapos engedett betekintést. Azt is megtudtuk, hogy honnan a név…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére