2008. március 8.

Ünnepelj velünk szombaton! – 5 éves az Antropos.hu

Corvintető (1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1.)
Drága weboldalunk betöltötte fennállásának ötödik évét, és ezennel formálisan is, valamint informálisan is megünnepli ezt a jelentős évfordulót. Az "5 éves az Antropos.hu" partisorozat keretében márciusban számos érdekes programmal kedveskednek a szerkesztők nem csak olvasóközönségnek, de a partizásban érdekeltek számára is. Március 8-án Graffiti kiállítás (Wazzup!?, NIKON), Diavtbemutató (Streetstones), és dj-k: JHz (UK), AMB (chi), Metha + Praxinosope visual. NYERJ BELÉPŐT a bulinkra!

Az Antropos.hu – kulturális online magazin betöltötte fennállásának ötödik évét, és ezennel formálisan is, valamint informálisan is megünnepli ezt a jelentős évfordulót. Ez alkalmából több fronton is megújulással, illetve meglepetéssel rukkolt elő a magazin. Az “5 éves az Antropos.hu” partisorozat keretében márciusban számos érdekes programokkal szeretne kedveskedni nem csak olvasóközönsége, de minden partizásban érdekelt számára.

2007 közepétől mind dizájnában, mind tartalmában is megújult www.antropos.hu, új szolgáltatásokkal, illetve új rovatokkal is bővült, úgymint: “Ami Divat” – aktualitások a divat világából, “Linktop” – tematikus linkgyűjtemény, háttér infó a rovatokhoz, “Online kiállítások” – éjjel-nappal nyitvatartó internetes galéria, “Spiritusz” – a civilszféra híreivel, “Tockos” – reakció a világ idiótaságaira. Ezen felül DJ portrék, a legteljesebb buli ajánló, illetve érdekes kvízjátékok (könyvért, színházi- és partibelépőkért, CD-kért, divatos pólókért) várják az olvasókat.
Továbbra is elérhető a több tízezer képből álló partifotó rovat, melyben egyedülálló keresési funkciót találhatunk. A megszokott színvonalon érdekes cikkek, ajánlók és beszámolók között.






Animation: Praxinoscope  |  Music: FM Orchestra



Az Antropos.hu Születésnapi Partisorozat állomásai, és programjai:


1/
2008. március 8-án, szombaton kerül sor a születésnapi ünneplés első részére.
ANTROPOS.hu 5. születésnapi PARTY
Corvintető (1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1.)

Belépő 1000 HUF
/ www.antropos.hu oldalon regisztráltaknak 50% kedvezmény a belépőből


21h – kiállításmegnyitó
Neopaint graffiti kiállítása
Az Alkotók: Wazzup!? és Nikon

22:00h – Divatbemutató:
Streetwear Fashion Show: Fred Perry & Thor Steinar by Streetstones
Magyarország legnagyobb streetwear üzlete bemutatja a Fred Perry és Thor Steinar márkák 2008-as legújabb kollekcióit. Fred Perry: Stílus és Tradíció – angol eleganciával ötvözve, valamint Thor Steinar – Német streetwear – a Viking legendák nyomában.

23:00h – Zene és tánc hajnalig:
JHZ már bizonyította, hogy a tört ütemeket house-okkal mixelve határozottan izgalmassá és élvezhetővé lehet tenni. A március 8-i dj-k erről maximálisan gondoskodni fognak, mert mindhármuk stílusában a break és a tech-house egyenlő prioritást bír.

JHz [UK] (Roxiller,Dogzilla / Tagsta rec,TCR, Bedrock)
James Cocozza azaz Jhz ( Roxiller,Dogzilla) 1999 óta jelenteti meg zenéit – a kezdeti dnb szárnypróbálgatások után hamar a breakbeat felé fordult. Azóta már adott zenéket a Ministry of Sound TV műsorához, japán rajzfilmekhez, számítógépes játékokhoz, mint pl. a Sony PS Wipeout Pure (amiból azóta több, mint 1 millió darabot adtak el világszerte). Ezekben az években JHz és Roxiller néven tevékenykedik, ez utóbbi Chris Carterral közös projectjét takarja, a két arc közös kiadót is létrehozott, RECORD Records néven.
Aztán jöttek a nagysikerű saját munkái a  bologatásra késztető Groove Diggerz – The Formula (JHz X=Y Remix)  a saját kiadójánál, a zúzós “Jack jack” a Rennie Pilgrem-féle TCR 100., jubileumi kiadványán, a “Haus” és “Vogel” darabok a Tagstán, a híres neves Thumper de jelentek meg zenéi és remixei a Bedrocknál, az iBreaksen és egyéb angol kiadóknál. Idén sem tétlenkedik James ,hiszen már az év elején megjelent Hyperrel a közös gyümölcs  Computer says no’   kilowatt recordsnál. Januárban 1 hónapos Ausztrál turnén táncoltatta a
közönséget. Hamarosan jön az első album Chris Carterre, és a saját kiadóján hamarosan megjelenik a zúzós, lépegetős Garf’!
[JHZ (UK) Letölthető promó mix]

AMB (Chi – Audio Therapy – EQ)
AMB 2000 óta munkálkodik aktívan az elektronikus zenei életben. 2002-ben a ‘Romeo’ című trackjével, Adam Freelandet maga mögött hagyva 2 helyezést ér el az International Breakbeat Awards-on legjobb kislemez kategóriában. Munkáit itthoni és külföldi művészek is, mint pl Nick Warren, Roger Sanchez, Dave Seaman, James Zabiela, Laurent Garnier, Hybrid, Elite Force, Chris Carter, elismeréssel fogadják. 2005 óta Londonban él és munkálkodik mint producer, hangmérnök, és DJ. A Chi mellett megjelent mar szamtalan kiadon szerte a vilagon, tobbek kozt a Dave Seaman altal vezetett Audio Therapy-n, Distinctive-en, React-en, Sinister Recordings-on, vagy az EQ Records-on, ami reszben a Balance DJ mix szériájával híresult el, es olyan nevek köthetők hozzá mint James Holden, John Digweed, Chris Lake, Phil K, vagy Meat Katie. Jelenleg ketsegtelenul az egyik legtermékenyebb hazai producer. A napokban jelenik meg 2db 3 szamos EP-je a Chi-n, The Squirrel EP címmel, amely mar most olyan nevek eros szupportjat elvezi mint Laurent Garnier, Uberzone, ILS, General Midi, csak hogy parat emlistunk. Az Audio Therapy legfrissebb, a heten megjelent DJ mixén nem kevesebb mint 3 trekkel szerepel. Marcius 10-en jelenik meg ketszamos single-je az EQ Records-on, amit hamarosan harom masik single kovet a kiadon, tovabba a U&A-n, Elite Force kiadóján kerul megjelenesre a myspace.com/ambmusiccom-ról mar dongetheto uj Elite Force remixe, es meg utkozben a kanadai DVP-n egy break-je tavasszal.
[AMB Letölthető promó mix]

Metha (nubeatz.net, antropos.hu)
Mixeit sok ezren töltötték már le hazánkban és külföldön egyaránt. Legfőbb ismertetője, hogy minden bulin a seteiben keveri a stílusokat, és nem engedi, hogy a fejbólogatás, vagy a vicsorgás monotóniájában haljon el a parti. Ha stílusát kellene behatárolni, akkor azt az elvetemült Prodigy mániája és a Trentemoller rajongása közt kell keresni.
[Metha Letölthető promó mix]

+Praxinoscope Visual




2/
2008. március 22-én, szombaton az élő zenéjé a főszerep.
ANTROPOS.hu LIVE NIGHT
Cöxpon Ambient Café (1095. Bp. Soroksári út 8-10.)

Belépő 500 HUF
/ www.antropos.hu oldalon regisztráltaknak 50% kedvezmény a belépőből

22:30h – Live act és filmvetítés
TANGRAM ambient live act vs. Praxinoscope visual performance
A Tangram egyszemélyes zenekar, chill out / ambient / lounge műfajban munkálkodik több éve. Most eddig még sehol nem hallott új számait hallhatjuk kifejezetten a filmvetítésre élőben keverve.


00:00h – koncert
Magashegyi Underground koncert
Bocskor Bíborka (Megasztár), Kardos Horváth János (Kaukázus) és Fodor Máriusz (Kaukázus, FM Orchestra) popzene-reform kísérlete most élőben. “Szeplős Váll” című dalukat nincs aki még nem hallotta. Most meghallgathatod a készülő lemez többi dalát is.

Utánuk dj-k zenéire tánc napkeltéig:
Metha (nubeatz.net, antropos.hu)
Clairvo (mustbeat)





3/
2008. március 27-én, csütörtökön
ANTROPOS.hu 5. születésnapi party vs. Breakbeat Massive
MONO Electroniclub
(1061 Budapest, Ó utca 51.)

Belépő 800 HUF
/ www.antropos.hu oldalon regisztráltaknak 50% kedvezmény a belépőből

22:30h – Live act és filmvetítés
FM Orchestra electro live act vs. Praxinoscope Visual Performance
A Magashegyi Underground és a Kaukázus zeneszerzőjének projektje nyomkodja a gombokat és tekeri a potikat – csupa friss zene a tört ritmusok kedvelőinek.

23:30h-tól elkezdődik a fergeteges tánc és mulatság:
FAR TOO LOUD [UK]
A londoni breakbeat producer és dj-kollektíva, melynek sajátos hangzása könnyen felismerhető: súlyos basszusok és kemény funk-elemek mesteri elegyéről. Az Egyesült Királyságon kívül is rendszeresen játszanak nagy sikerrel, rendszeres vendégek a Ministry of Sound rádióadóján, minden szombat este játszanak a BreaksFM-en, az iBreaks rádión pedig az új Funkatech-műsorban pörgetik a zenéiket.

Metha (nubeatz.net, Antropos.hu)
Mixeit sok ezren töltötték már le hazánkban és külföldön egyaránt. Legfőbb ismertetője, hogy minden bulin a seteiben keveri a stílusokat, és nem engedi, hogy a fejbólogatás, vagy a vicsorgás monotóniájában haljon el a parti. Ha stílusát kellene behatárolni, akkor azt az elvetemült Prodigy mániája és a Trentemoller rajongása közt kell keresni.

LNF (nubeatz.net)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére