Bruno Mars május végén érkezik: pazar lesz!

Bruno Mars pedig épp egyike azon keveseknek, akit Jacko-val egy lapon említenek - május 30-án élőben a Sportarénában...

Ha tehetsége alapján egy olyan zenei ikonhoz hasonlítanak valakit, mint Michael Jackson, az komoly elismerés, Bruno Mars pedig épp egyike azon keveseknek, akit Jacko-val egy lapon említenek. Könnyen előfordulhat, hogy az év legjobb koncertjéről marad le az, aki nem lesz ott május 30-án a Papp László Budapest Sportarénában…

bruno mars

A Honoluluból származó énekes – dalszerző gyermekként hódította meg a színpadot, amikor édes jelmezében Elvis Presley számokat énekelt korát meghazudtoló profizmussal. Az igazi siker viszont 2009-ig váratott magára, amikor Mars közreműködött két nagysikerű dalban, Travie McCoy mellett a „Billionaire” és B.o.B. oldalán a „Nothin’ on You” című szerzeményekben. Debütáló albuma 2010-ben jelent meg és három dala rögtön a Billboard 100-as listáján landolt: a „Just the Way You Are”, a Grenade és a The Lazy Song”. A romantikus szálat 2012-ben piacra dobott második albumán is erősítette, jött a „Locked Out of Heaven” a „When I was Your Man” és a „Treasure”, csak hogy néhányat említsünk azon szerzemények közül, amelyek várhatóan felcsendülnek a májusi koncerten. Sikereit a 2014-ben Mark Ronsonnal közösen készített „Uptown Funk” is növelte, a hozzá készült videóban pedig jellegzetes táncmozdulatait, színes egyéniségét is megcsillanthatta.

A rendkívül közvetlennek, barátságosnak tűnő Bruno Mars néhány évvel ezelőtt komoly vádak miatt került fel a rendőrség radarjára, állítólag drogbirtoklás okán, ám karrierje nem szenvedte meg a rávetülő negatív árnyékot. Ami pedig sokkal jobb hír, hogy szerencsére mostanság nem hallani róla a múltban történtekhez hasonló, függőséggel kapcsolatos pletykákat, remélhetőleg azért, mert távol tartja magát a bajtól.

Most pedig a lényeg: májusi budapesti koncertjének apropója a 2016-ban megjelent 24K Magic c. nagylemez népszerűsítése, amelyről a címadó „24K Magic” és a „That’s What I Like” már videóklip formájában is elérhető a világhálón. A lemez egyébként kicsit más, mint amit Marstól korábban megszoktunk, még a szerelmes dalok sem ugyanolyanok. Őszintébb, vagányabb, szókimondóbb lett az egész, és éppen ezért szeretjük! Május 30-án egy igazi showman lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára! A fenomenális hangulaton kívül valószínűleg nem lesz hiány a védjegyének számító selyemingekből és kalapokból, ami nélkül szinte sosem jelenik meg mostanában és állítólag azért lett a fejfedők rajongója, mert nem tud mit kezdeni göndörödő fürtjeivel.
Várjuk!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére