Felnőtt Játszóparty minden hónapban (18+)

Bakancslistára vele: Elevenpark Felnőtt Játszóparty

Felnőttnek lenni sokszor nem könnyű, de szerencsére van egy hely, ahol a nyomasztó pillanatoknak legalább pár órára búcsút mondhatsz. Érdekel? Irány az Elevenpark!

Talán te is egy vagy azok közül, akik bármikor szívesen felpattannának a játszóterek hintáira, ha nem tartanál attól, hogy összeroppannak alattad. Az Elevenparkban hinta ugyan nincs, van viszont sok más dolog, amit bátran használhatsz a kifejezetten felnőtteknek rendezett játszó partikon. Ez ugyanis egy olyan játszóház, ami bizonyos csütörtökökön csak a miénk, és gyermeki énünk szabadon szárnyalhat, mint a madár!

Ezt akár szó szerint is értheted, hiszen a trambulinon ugrálva szinte a fellegekben fogod érezni magad. Ráadásul remek edzésnek is betudható, talán még izomlázad is lesz! Az pedig egyértelmű, hogy a jó kedved új magaslatokba emelkedik, főleg, ha a cirkuszi sátor és vulkán kereszteződéséből megszületett játék tetejére is sikerül feljutnod. Ehhez csak egy kis lendületre van szükség, így akkor is menni fog, ha nem csörgedezik artista vér az ereidben. Garantáljuk!

Tudod, milyen érzés bemerészkedni egy óriási, felfújható krokodil szájába, hogy aztán lecsúszhass a csúszdán? Felüdítő, vicces és nagyon szórakoztató! A mászási képességed kell előcsalogatnod magadból, és biztasson a tudat, hogy a gyerekeknek ez simán megy, így neked is menni fog. A fáradtságot a babzsák foteleken, vagy a puha buborékhegy berkeiben pihenheted ki, hogy újult erővel belevethesd magad például a mini fociba, ami szintén alaposan megmozgat majd.

Valami másra vágysz? A belépéskor kapott zsetonokkal olyan játékokat is kipróbálhatsz, mint például a léghoki, a bumper car vagy a habszivacsos lövöldöző, viszont van, amihez még a fémkorongra sem lesz szükséged: ilyen például a koncentrációt fejlesztő T-wall. Összességében viszont ajánljuk, hogy kényelmes öltözékben gyere, hiszen a mászófal és a kalandpálya is csak rád vár!

Az Elevenpark egyik legnagyobb pozitívuma egyébként tagadhatatlanul az, hogy itt egy picit megőrülhetsz: rohangálhatsz, vagy befekhetsz a színes labdatengerbe, miközben senki nem gondolja rólad azt, hogy teljesen elment az eszed. A Ragyogás című horrorfilmet eszünkbe juttató kis piros triciklik nyergébe is önfeledten bringázó felnőttek szállnak; mindenki boldog, mosolyog és felhőtlenül élvezi a park adta lehetőségeket.

Ezeket az élményeket pedig te is átélheted, akár a Reno Udvarban, akár az Új Buda Centerben! A részletekért kövesd a Játszóparty Facebook oldalát, és ne hagyd ki a következő felnőtt Játszópartyt! Az esemény támogatója az ANTROPOS.hu.

Keresd minden esemény után a fotókat az ANTROPOS.hu-n ITT! >>>

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére